danaikaterina Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Και δεν θα ήταν ακόμη πιο περίεργο να "επιβραβεύσουμε" τον αυθαιρετούχο ιδιοκτήτη του μή άρτιου με μια πισίνα ενώ αντίστοιχα ο νόμιμος γείτονας να μην μπορει να φτιάξει μια για να δροσιστεί αφού θα χει φυτέψει τα κρεμμυδάκια του? (p.s. όχι κατά το χρόνο έκδοσης της άδειας. Σήμερα πρεπει να είναι άρτιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 On 23/6/2018 at 10:58 ΠΜ, Didonis said: όχι βέβαια... Άρα για τα "χωρίς άδεια" στον Ν.4495 δεν έχει νόημα η κατάταξη σε κατηγορίες αυθαιρεσιών, σωστά? Απλά τυγχάνουν εξαίρεσης από κατεδάφιση για 30 έτη και τίποτα παραπάνω, σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Αύριο όμως ίσως ενταχθούν στο σχέδιο πόλης.... Κι αυτό το αύριο δεν θ' αργήσει για πάρα πολλές περιοχές, που σήμερα είναι εκτός σχεδίου κ.λπ. .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STELIOS XANIA Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2018 Ερώτηση συνάδελφοι –πόσες πισινές αυτόνομες των 50 τμ μπορώ να κάνω ανά οικόπεδο? Επίσης μπορώ να κάνω 2 των 25 τμ? η 5 των 10 τμ? ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Για κατασκευή πισίνας με μικρής κλίμακας έχω μπερδευτεί λίγο με το βάθος της. Η επιφάνεια οκ είναι μέχρι 50 τ.μ. αλλά το βάθος μπορεί να είναι μέχρι 1,5 μέτρο? Μπορεί να γίνει υπερύψωση? Όσο αφορά το κομμάτι των μελετών χρειάζεται Η/Μ, μετράει στην κάλυψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Mpardakas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2020 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω ενα αγροτεμάχιο (εκτός σχεδίου, εκτός ζώνης, εκτός οικισμού) μη αρτιο μη οικοδομήσιμο. Δεν έχω καταλάβει όμως, ενώ τα κτίσματα εντός αυτού έχουν ρυθμιστεί με τον ν.4495/17 έχω το περιθώριο να βγάλω άδεια μικρής κλίμακας για την περίπτωση <ιε> τοποθέτηση ασκεπούς δεξαμενής νερού; Επίσης πάλι δεν μπορώ να κατανοήσω εάν στα πλαίσια έκδοσης αυτής της αδείας, έχω το περιθώριο να ρίξω σκυρόδεμα διάστρωσης δαπέδου Edited Φεβρουάριος 24 , 2020 by Dimitris Mpardakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2020 Σε μη άρτιο μη οικοδομήσιμο δεν μπορείς να βγάλεις καμία άδεια για νέες κατασκευές (εκτός από περίφραξη). Μπορείς κατ' εξαίρεση να βγάλεις Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας για εργασίες που αφορούν σε κτίρια που έχουν ρυθμιστεί με τον 4495 (π.χ. εσωτερικές διαρρυθμίσεις, επισκευές κλπ). Διάβασε και λίγο τα προηγούμενα post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα