john736 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το τι πρεπει να κανω για ενα οικοπεδο το οποιο βρισκεται σε διαδικασια ενταξης στο σχεδιο πολης της λαρισας για το αν πρεπει να κανω ενσταση. το οικοπεδο ειναι το νουμερο 0101101 VIIIE5 OT3041.Υπαρχει δρομος μπροστα με ασφαλτο εχουν πληρωθει τα κρασπεδα πεζοδρομιου το 2000. ειναι 440τ.μ.μπορει καποιος να βοηθηση για το τη πρεπει να κανω? Σας ευχριστω http://www.larissa-dimos.gr/new/userfiles/pdf/XARTHS_2.pdf
stavrosa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 (edited) μια χαρά μου φαίνεται και εμενα. νομίζω μάλιστα οτι μαλλον θα έχεις και να παίρνεις κιόλας.... Edited Φεβρουάριος 25 , 2013 by stavrosa
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 John736, να σε ενημερώσω για μελλοντικές δημοσιεύσεις σου, πως αναρτούμε τα θέματα μας ΜΙΑ φορά και στην σωστή πάντα θεματική ενότητα DIMITRIS80
john736 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 μια χαρά μου φαίνεται και εμενα. νομίζω μάλιστα οτι μαλλον θα έχεις και να παίρνεις κιόλας.... καλησπερα φιλε stavrosa ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα οταν λεσ εχω να περνω κιολας τι εννοεις? που απο 440τ.μ περνουν τα 220τ.μ
john736 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 John736, να σε ενημερώσω για μελλοντικές δημοσιεύσεις σου, πως αναρτούμε τα θέματα μας ΜΙΑ φορά και στην σωστή πάντα θεματική ενότητα DIMITRIS80 απο λαθος μου δεν θα γινει ξανα.. συγνωμη
stavrosa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 αν σου παίρνουν τα 220 δεν τα παίρνουν με το έτσι θέλω...η διαδικασία έχει κάποιους όρους και κανόνες! ενας τοπικός μηχανικός θα σου λύσει οποιαδήποτε απορία!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα