varxo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 (edited) στην συνοπτική βάζεις το σύνολο των ποσοτήτων που περιέχονται στον λογαριασμό σαν παρουσίαση μπορείς να βάλεις ως 1ο ππαε 200 ως 2ο ππαε 300 σύνολο 500 ποσότητα που περιέχεται στον λογαριασμό οι κάθε αναλυτική περιέχει τις νέες εργασίες όπως και το κάθε ππαε Edited Απρίλιος 14 , 2013 by varxo Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με οικοδομικά έργα ποιες επιφάνειες μετριούνταν σαν τρέχον μετρό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Συμβουλέψου από το έργο που έχεις τον τρόπο επιμέτρησης από τα συμβατικά τεύχη καθώς και τον τρόπο επιμέτρησης από την περιγραφή του άρθρου που θες να επιμετρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο .Απλά σκάφτομαι ότι οποία επιφάνεια είναι μικρότερη από ένα μετρό να την θεωρώ ως τρέχον μετρό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george.eng Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 αν μιλάς για εργασίες τύπου ξυλότυποι, επιχρίσματα, χρωματισμοί κλπ συνήθως δεν υπάρχουν τρεχόμετρα στο τιμολόγιο. Τετραγωνικά και τέλος..διάβασε όμως τα τεύχη μήπως (που δεν νομίζω) αναφέρεται κάτι άλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 (edited) Αν μιλας (οπως υποθετω ) για δημοσιο εργο και αν εχει δημοπρατηθει με τις ΕΤΕΠ τοτε αυτες αναφερουν και την επιμετρηση. Το αυτο περιλαμβανεται και στα επισημα τιμολογια (ΑΤΟΕ κ.λ.π).Υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ δημοσιου και ιδιωτικου εργου στον τροπο επιμετρησης.Οτι λενε τα συμβατικα σου τευχη λοιπον. Edited Ιούλιος 29 , 2013 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Έχω πάρει ένα έργο από κάποια υπηρεσία με πρόχειρο διαγωνισμό δεν υπάρχουν δηλ προδιαγραφές και γενικά καμία σχέση σε ότι αφόρα τα δημόσια έργα περισσότερο με ιδιωτικό έργο μοιάζει η σχέση μου με την υπηρεσία γι αυτό ρώτα αν ήταν δημόσιο γνωρίζω τι συμβαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Αν η υπηρεσια που λες υπαγεται στην &1 αρθρου 14 Ν2190/94 (ΦΕΚ Α28) τοτε δεν υπαρχει αλλη λυση απο την επιμετρηση βασει αναλυτικων τιμολογιων .Αν οχι τοτε πρεπει να δεις βασει ποιων νομων δουλευει για τα εργα (π.χ αν ειναι ΝΠΙΔ να βρεις το Π.Δ ιδρυσης του.).Η επιβλεψη τι λεει; Πες μου τι ειδους υπηρεσια ειναι μηπως σε βοηθησω καπου.Κοιτα και τα τευχη σου μηπως γραφουν τη νομοθεσια που ακολουθει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Σύμφωνα με τα στοιχεία του Προϋπολογισμού (μον.μέτρησης). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spsonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Πολλες υπηρεσιες, πχ πανεπιστημια, νοσοκομεια κλπ βγαζουν προυπολογισμους κατ' αποκοπη, τεμαχιο 1 δηλαδη. Οποτε θα πρεπει να εκτελεσθουν οι εργασιες με βαση την τεχνικη περιγραφη, και συνηθως παντα ο εργολαβος εκτελει περισσοτερες εργασιες απο οσο πληρωνεται, αφου παντα αυτες οι μελετες ειναι προχειρες και ελλειπεις. Δωσε περισσοτερα στοιχεια να βοηθησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα