christakosxo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Γεια σας !! Καλως σας βρηκα ! Συναδελφοι θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι ειμαι νεος στο χωρο ! Δυσκολοι καιροι για ξεκινημα αλλα και κατι πρεπει να κανουμε . Αρχικα θελω να μου πειτε συμβουλες και γνωμες για την αγορα εργαλειων και λογισμικου !! Απο πλευρας εργαλειων τι επιλογες εχω (πχ πολυοργανο ελεγχου και μετρησεων ) που θα μπορω να χρησιμοποιησω οχι μονο σε απλες εγκαταστασεις αλλα και σε εγκαταστασεις φωτοβολταικων ,δομημενης καλωδιωσης και δικτυων ; Απο πλευρας λογισμικου ποιο ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη για μελετη ,σχεδιο εγκαταστασεων και ποιο για εφαρμογες φωτοβολταικων συστηματων ;
christakosxo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Ενας ενας παιδια ,μην απαντατε ολοι μαζι γιατι θα μπερδευτω ! 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Εξαρτάται το μπάτζετ σου και με τι θέλεις να ασχοληθείς... Για ηλεκτρολογικές μελέτες οι περισσότεροι προτείνουν το panelcad της Ti-soft. Δεν ασχολούμαι με μελέτες και δεν μπορώ να σου πω περισσότερα. Επίσης αν ασχολείσαι με ΥΔΕ καλό είναι να πάρεις κάποιο αντίστοιχο όργανο, πχ το sonel-520... Για φωτοβολταικά με το pvsyst είσαι καλυμμένος.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα