MariaK79 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου πει την τιμή ζώνης στα μελίσσια (ΤΚ 15127). Σύμφωνα με τον λογαριασμό της ΔΕΗ είναι 1500 ευρώ,αλλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Με την ΔΟΥ επικοινώνησες για να έχεις μια έγκυρη απάντηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Κάνε αυτό που λέει ο Didonis για σίγουρα, αλλά δες και εδώ... http://www.realestatecorner.gr/el/content/48 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariaK79 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Όχι δεν έχω επικοινωνήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariaK79 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Η τιμή ζώνης που αναφέρεται στην ΔΕΗ συμφωνει με το site που μου στειλε ο ikaros13,αλλα για πιο σίγουρα θα επικοινωνησω κ με την ΔΟΥ. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα