HQ7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, προσανατολίζομαι στον συνδυασμό "ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΒΑΣΕΙ Ν.4014/2011" και ανά θέμα "ΚΑΤΟΨΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ-ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ" κλπ.. Φαίνεται ο πιο ενδεδειγμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jja Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Σωστός. Προσοχή δεν κάνεις νομιμοποίηση αλλά τακτοποίηση και αναστολή κυρώσεων για 30 χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις jja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Eρώτηση. Πως εισάγω, στο Arcicad πως θα βάλω ένα σκαναρισμένο σχέδιο άδειας, σαν dwg ή σαν raster image, το οποίο δεν ξέρω να διαχειρίζομαι, αν σκανάρω το σχέδιο της άδειας σαν dwg θα έχει ακρίβεια? Η σκέψη είναι κάνω τα σχέδια dwg, τα ανοίγω με arcicad και σχεδιάζω απάνω τις αυθαιρεσίες, με τα μελάνια τι κάνω, πως θα κανονίσω όλα τα σκαναρισμένα στοιχεία να είναι μαύρα- αυτό μάλλον είναι εύκολο. Λοιπόν ανοίγω σκαναρισμένα αρχεία άδειας σε dwg και τα ανοίγω με archicd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 Εγώ είτε γράφω με το χέρι πάνω σε φωτοτυπίες και τις σκανάρω μετά ή κάνω αλλαγές με image editor και τα στέλνω μετά (για διάγραμμα κάλυψης). Για κατόψεις τα έχω στήσει από την αρχή, αν είναι πολλές αλλαγές ή έβγαλα φωτοτυπία σε διαφανές και τα έκανα στο χέρι τις αλλαγές αν είναι λίγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Ευχαριστώ, βρήκα λύση όμως ενημέρωσα το παμπάλαιο μου πρόγραμμα με νεότερο που δέχεται τα pdf και σχεδιάζω πάνω τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Ευχαριστώ, βρήκα λύση όμως ενημέρωσα το παμπάλαιο μου πρόγραμμα με νεότερο που δέχεται τα pdf και σχεδιάζω πάνω τους. Εγώ όταν έχω θέμα με αρχείο image σε οποιαδήποτε μορφή, το κάνω jpg με το The Gimp, που είναι δωρεάν και πολύ καλό στην επεξεργασία εικόνας γενικότερα, λίγο πιο δυσχρηστό από το Photoshop, για όσους έχουν ασχοληθεί, αλλά δεν με έχει προδώσει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 καλησπέρα να ρωτήσω κατι το ψάχνω άλλα δεν το βρήκα σε εκτός σχέδιου αρτιοτητα 4000μ2. Στα σχέδια πότε δεν απαιτητέ διάγραμμα δόμησης?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 μήπως όταν δεν είναι άρτιο τότε ?? δηλαδή κάτω απο 4000μ2 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 πάντα ακόμη και στο μη άρτιο αν έχεις κτίσμα χωρίς Ο.Α (απλά βάζεις τους γενικούς όρους δόμησης 10% 0,2 7,5μ του άρθ 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα