Mitsubae Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Δες και αυτό φίλε από το Ανάπλι http://www.gein.noa.gr/services/GPS/noa_gps.html Με έχεις βάλεις σε τρελά διαβάσματα ρε μπαγάσα.... 1
dimamp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Με έχεις βάλεις σε τρελά διαβάσματα ρε μπαγάσα.... XAXA 1
Dimarxoukos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2018 Επιστροφή από το νησί της Λέρου.. Ωραίες οι εντυπώσεις από το νησί.. Το Hepos τελικά όντως δεν έπιανε τπτ αλλά με την βοήθεια ενός καλού συναδέλφου μου παραχώρησε ένα Z-Max, συνδέθηκα με base-rover και μέτρησα με πολύ καλά αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας.
dimamp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Επιστροφή από το νησί της Λέρου.. Ωραίες οι εντυπώσεις από το νησί.. Το Hepos τελικά όντως δεν έπιανε τπτ αλλά με την βοήθεια ενός καλού συναδέλφου μου παραχώρησε ένα Z-Max, συνδέθηκα με base-rover και μέτρησα με πολύ καλά αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Z-Max;;;Χαρά στο κουράγιο σου! 1
getsakna Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 (edited) Καλησπέρα.. Προσπάθησαν συνδεθώ σήμερα με το δίκτυο JGC_GEOSENSE και λάμβανα συνεχώς το μήνυμα unable to connect to remote host.. Check ip and port.. Είχα δεδομένα στην κάρτα κ σήμα GPRS..Η συνδρομή μου ειναι ενεργή.. Ξέρει κανείς τι σημαίνει το μνμ αυτό? Δούλεψε κάνεις με το δίκτυο αυτό σήμερα?οποία βοήθεια θεμιτή.. Ευχαριστω Υγ: δοκίμασα πολλές βάσεις αλλά πάντα το ίδιο μνμ μου έβγαζε.. Edited Δεκέμβριος 22 , 2019 by getsakna
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα