Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ


Μ.Γ.

Recommended Posts

Καλημέρα,

Θέλουμε να κάνουμε αλλαγή χρήσης σε ένα ισόγειο κατάστημα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Γνωρίζετε αν ισχύει ακόμη το ότι πρέπει να κάνουμε έλεγχο νομιμότητας σε όλο το κτήριο ή αρκεί μόνο το κατάστημα; Τι ισχύει όταν υπάρχει μικρή απόκλιση των διαστάσεων που οφείλεται σε επενδύσεις στις όψεις;

Link to comment
Share on other sites

Σε τι καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος θελετε να το κανετε; Γιατι σε καποιες περιπτωσεις δεν χρειαζεται αλλαγη χρησης.

Για καταστημα εμπορικης χρησης και παροχης υπηρεσιων υγειονομικου ενδιαφεροντος, που δεν αλλαζει η παθητικη, τα κινητα φορτια στα στατικα και οι θεσεις σταθμευσης.

 

Οι επενδυσεις δεν υπολογιζονται στις διαστασεις μεχρι 15 εκ. νομιζω.

Η πολεοδομια στην περιοχη μου , μου ειπε σε αντιστοιχο ερωτημα, οτι οταν προκειται για Ο.Α. εξεταζουμε ολο το κτιριο. Δεν δε δεχεται μονο την αυτοτελη ιδιοκτησια και ηταν σιγουρη σε αυτο..

Ακομα εγω το ψαχνω , γιατι το αρθρο 23 μιλαει για νομιμα υφισταμενο κτιριο η τμημα αυτου, και σε συνδυασμο με το εγγραφο 6624/1-2-2013

και με την τροποποιηση 9070/ 12 / 2 / 2013 των τεχνικων οδηγιων σχετικα με τις εργασιες μικρης κλιμακας με γνωστοποποιηση υπαρχει διαχωρισμος.

Βεβαια εδω προκειται για Ο.Α. και οχι γνωστοποιηση που αντιμετωπιζεται με περισσοτερη ευνοια.

Edited by ifigmet
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.