KF Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Εχει κανεις το προτυπο αυτο; Αφορα το σκυροδεμα μερος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 ΣΕ ευχαριστω πολυ συναδελφε. Ψαχνω βεβαια και την Ελληνικη (κατα προτιμηση ) εκδοση του Ευρωπαικου Προτυπου (πλην του Ελληνικου Προσαρτηματος) Σε ευχαριστω και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Εννοείς το κομμάτι στον Ευρωκώδικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Συμφωνα με τον Εθνικο Προλογο (σελ.2 του σχεδιου που μου εστειλες) το Σχεδιο αυτο ειναι το Ελληνικο Προσαρτημα στην Ελληνικη εκδοση του Ευρωπαικου Προτυπου ΕΛΟΤ ΕΝ 206.01.Γιαυτο και στη σελ 3 αναφερει οτι "Το παρον σχεδιο του Ελληνικου Προσαρτηματος ,θα ενσωματωθει στο ΕΛΟΤ ΕΝ 206-1:2000.Αυτο ακριβως το τελευταιο ψαχνω.Ο ΕΛΟΤ το εχει εκδωσει οπως και δυο μεταβολες (206 .01/ Α1 και 206.01/ Α2). Σε ευχαριστω παντως εκ καρδίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Συγνώμη αλλα δεν το έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Το πρότυπο ΕΛΟΤ έχω την εντύπωση ότι έχει δικαιώματα πώλησης και ας είναι draft. Το κρύβω μέχρι να διασαφηνιστεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σλάρτιμπαρτφαστ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Υπάρχει κάποιο λινκ για κατέβασμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Το πρωτυπο που ζητας ειναι μονο επι πληρωμη.Δεν διατιθεται ελευθερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα