Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους, δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Συχνά το χέρι με χέρι εννοούν σωστά να πας εκεί τον φάκελο, κάνουν το παραπεμπτικό (ή να καταγραφεί κάπου) και από εκεί μπορείς να κάνεις συνεννόηση να κάνεις τον κούριερ εσύ και όχι η υπηρεσία για να κερδίσεις χρόνο.
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Πρέπει να υποβάλλουμε τα σχέδια και σε ηλεκτρονική μορφή ?
Panos_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Σε κάποιες περιοχές οι τοπικοι "Λε Κορμπυζιέ" τα θέλουν και σε ηλεκτρονική μορφή. 3 1
Panos_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Φίλε μου δεν ξέρω αν είσαι μέλος Σ.Α. (ή παλαιό μέλος ΕΠΑΕ) αλλά εγώ έχω διαπιστώσει πως τις θέσεις σε αρκετές περιπτώσεις τις καταλαμβάνουν άτομα χωρίς ιδιαίτερη κατάρτιση αλλά με τεράστιο θράσος. Παρόλο που με την υπογραφή τους έχουν κατασκευαστεί πραγματικά εκτρώματα αποκτούν λόγο ύπαρξης όταν αναλαμβάνουν τον ρόλο του κριτή. Εννοείται πως δε μέμφομαι την ειδικότητα των αρχιτεκτόνων (το θεωρώ γελοίο να γενικεύει κανείς και να κατηγορεί ολόκληρους κλάδους - η αξία των Α.Μ. και Π.Μ. δε μειώνεται με σχόλια). Πάντως την άποψή μου θα τη λέω ελεύθερα είτε πρόκειται να παίρνει αρνητική, είτε θετική ψήφο από εσένα. Επιπλέον, δε θεωρώ υποχρέωσή μου να τους πηγαίνω και τη δουλειά μου σε ηλεκτρονική μορφή και να διατηρούν οι κύριοι ηλεκτρονικό αρχείο. Αν θελεις μας λες και τη δική σου άποψη επί του θέματος... 4
tzeno Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Δωστα σε pdf αν ντε και καλα τα θελουν σε ηλεκτρονικη μορφη!
Panos_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Καλά εννοείται αυτό... pdf και σε χάλια ανάλυση 1
adadim Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Για έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας όπου λόγω ειδικού κτιρίου και πέργκολας απαιτείται ΣΑ κατά τη γνώμη σας απαιτούνται όψεις με χρώμα ? Επειδή στην πραγματικότητα οι όψεις έχουν αλλάξει σε σχέση με τις εγκεκριμένες λόγω αυθαιρεσιών (ο,τι αφορά το εξεταζόμενο κατάστημα έχουν δηλωθεί με το Ν.4178 , τα υπόλοιπα σε άλλα επίπεδα από το εξεταζόμενο όχι) τι αποτύπωση στις όψεις θα κάνατε? Την πραγματική ή τη αναληθή εγκεκριμένη?
tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Ετσι και αλλιως χρειαζεται φωτογραφικη αποτυπωση
adadim Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Οπότε δείχνω την πραγματικότητα κατά τη γνώμη σου . Να δούμε τι θα πει και η επιτροπή όμως ... Ως δικαιολογητικά αν έχω καταλάβει σωστά χρειάζονται φωτογραφίες , τοπογραφικό σε σκαρίφημα , όψεις και τεχνική έκθεση . Θα υποβάλλω και στελέχη αδειών , έντυπα ρύθμισης Ν.4178 και κατόψεις των ορόφων όπως θα τους δείξω και στην ΕΕΜΚ. Χρειάζονται και εγκεκριμένες κατόψεις και όψεις ή κάτι άλλο που μου διαφεύγει?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα