tsx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 100% δεν έχει ανοίξει για νέες αιτήσεις παρά μόνο για όσες εκκρεμούσαν. Υπάρχουν λαμόγια που τάζουν ένταξη από την πίσω πόρτα με προμήθεια 600 ευρώ.
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 Ξέρεις απο προσωπική εμπειρία ή είναι ράδιο αρβύλα;
tsx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 Δέχτηκα προσωπικά πρόταση. Έχω κάνει καταγγελία ήδη.
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Από τραπεζικό ή απο κανένα μεσίτη;
tsx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 (edited) Μεσάζων (ιδιώτης). Δεν εμπλέκεται τράπεζα (φανερά τουλάχιστον) Edited Αύγουστος 11 , 2013 by tsx
Homer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Μερσί για τις απαντήσεις. Μου φαινόταν πολύ περίεργο μόνο μία εταιρεία να προτείνει το πρόγραμμα μ' αυτόν τον τρόπο. Και επειδή δεν άφησα υπονοούμενο κακό ή καλό για την εταιρεία ίσως η διαχείριση αφήσει αυτήν την ανάρτηση μου, η μόνη που είδα είναι η κάτωθι και προφανώς ΑΝ είναι αλήθεια έχει συντριπτικό πλεονέκτημα έναντι άλλων τριών που μου κάναν προσφορά. http://postimg.org/image/8ty9942sd/
tsx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Εγώ πάντως δεν μιλάω για αυτήν την εταιρία. Μήπως το φυλλάδιο είναι παλιό. Στο site τους δεν βρήκα να μιλάνε για το πρόγραμμα.
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Καλά κι εγώ στην βιτρίνα του γραφείου μου έχω διαφήμιση του προγράμματος. Επίσης αν πουλούσα λέβητες ή οτιδήποτε άλλο περνάει στο εξοικονομώ θα τους έλεγα τους πελάτες να μην τους κόψω τιμολόγιο τώρα (παράνομο το ξέρω) αλλά να τους κόψω μετά γιανα το περάσουν στο πρόγραμμα αν περάσει.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Να ρωτήσω κάτι. Μπορούμε να δούμε κάπου ή με κάποιο τρόπο τι ποσοστά των προϋπολογισμών ανά περιφέρεια έχουν εγκριθεί ή υλοποιηθεί έως τώρα και άρα να ξέρουμε πόσα είναι διαθέσιμα ακόμα ή ρωτάω χαζαμάρες;
Homer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (edited) To φυλλάδιο μοιράστηκε πριν έναμιση μήνα περίπου σε περιοχή όπου περάστηκε αγωγός-επέκταση ΦΑ. Edited Αύγουστος 12 , 2013 by Homer
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα