Μετάβαση στο περιεχόμενο

προσληψη ως μισθωτου ή εργασία με μπλοκάκι


Recommended Posts

Καλησπέρα ,

 

Έχω δει ότι έχουν υπάρξει παρόμοια θέματα στο παρελθον όμως επειδή τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς η ερώτηση μου για την δεδομενη χρονική στιγμή είναι η εξής: Είμαι νέα και άπειρη Χημικός Μηχανικός και υπάρχει ενδεχόμενο πρόσληψης μου από εταιρία ερευνών..Τι με συμφέρει περισσότερο ..να προσληφθώ ως μισθωτός υπάλληλος ή να έχω αντί μισθού ,αμοιβή για παροχή υπηρεσιών δηλαδή να εργάζομαι με μπλοκάκι. Πρέπει να γνωρίζω τι να προτείνω στον εργοδότη,διότι είναι αρκετά διαλλακτικός απότι φαίνεται..Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος πως βγαίνει το καθαρό ποσό που κρατώ στα χέρια μου σε κάθε μία από τις δύο περιπτώσεις.Είμαι εγγεγραμένη στο τσμέδε και δεν έχω κάνει ακόμα έναρξη στην εφορία.

Link to comment
Share on other sites

1.000.000% μισθωτη να διαλέξεις εφόσον το δέχεται...

Αν και σε ελάχιστες εταιρείες προσλαμβάνουν μισθωτούς.

Μισθωτη θα εχεις πληρωμένο το τσμεδε απο τον εργοδοτη (ενω με μπλοκακι και συμφωνια να κανεις οτι θα στο δινει, συνηθως τον κυνηγας μετα να το παρεις ή δεν το παιρνεις ποτέ)

Θα φαινεται οτι δουλευεις εκει, αρα πιο εύκολο να παιρνεις το μισθό σου, ενω με μπλοκάκι μπορεί να σε πιστολιάσει κάποια στιγμη και να χάσεις τα χρωστούμενα χωρις να μπορεις να τα διεκδικήσεις, γιατι μπορει να μην σου εχει κάνει καν σύμβαση και να πληρώνεσαι μαύρα.

14 μισθοί έναντι 12 με μπλοκάκι

Αδειες

Αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης.

Και μονο για το ΤΣΜΕΔΕ 1.000.000% μισθωτη

ουτε να το συζητάς αν έχεις αυτή την δυνατότητα. 8-)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.