ntemhs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Θέλω να εκδόσω άδεια προσθήκης καθ' ύψος σε παραδοσιακό οικισμό όπου το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος είναι 7,50 μ και 2 ορόφους. Το έδαφος είναι αρκετά επικλινές, περίπου 30 κλίση. Ενώ φτιάχνω 2 ορόφους με μέγιστο ύψος τα 6 μ, τοποθετώ και μια σοφίτα στην πίσω πλευρά του οικοπέδου, δηλαδή εκεί που η κλίση του οικοπέδου είναι η μεγαλύτερη και το μέγιστο ύψος είναι τα 7,50 μ, όλα οκ εως εδώ. Υπάρχει όμως πρόβλημα με το γεγονός ότι η όλη κατασκευή φαίνεται ως τριώροφη ή η σοφίτα λογίζεται ως ενιαία με τον Ά όροφο? Ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάκι όπου φαίνεται το ισόγειο, ο όροφος και η σοφίτα. Όψη 1.rar
armenopoulos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 "Σοφίτα" όπως την ορίζει ο ΝΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχει και με τα ελάχιστα στοιχεία του σχεδίου σου δεν γίνεται να καταλάβουμε αν προκύπτει τρίτος όροφος λόγω κλίσης και προσμέτρησης του υπογείου στην δόμηση Επίσης να έχεις κατά νου οτι μετά τον 4030 μόνο αρχιτέκτονες έχουν δικαίωμα συνταξης αρχιτεκτονικής μελέτης για άδεια δόμησης σε παραδοσιακό οικισμό
ntemhs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Βάζω πιο αναλυτικά τις όψεις. Το θέμα του αρχιτέκτονα είναι ήδη λυμένο. Όψη.rar Όψη1.rar Όψη2.rar
armenopoulos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Η "σοφίτα" σου δεν είναι σοφίτα όπως την ορίζει ο ΝΟΚ και προκύπτουν 3 όροφοι.
stavrosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 δεν νομίζω οτι η "σοφίτα" σου είναι σοφίτα... αν δείς προσεκτικά τον ΝΟΚ αλλά και το τεύχος τεχνικών οδηγιών θα βγάλεις μια χαρά άκρη...αλλά νομίζω οτι έτσι οπως τα έχεις...δεν...
topografeas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 (edited) Να ρωτήσω κάτι, σχετικό ή άσχετο: Οι όροφοι σε μια πολυκατοικία πώς μετράνε; Μια γνωστή μου έχει διαμέρισμα στον 4ο, αλλά όλα τα χαρτιά της το περιγράφουν ως διαμέρισμα 3ου. Μήπως πιάνεται και το ισόγειο; Άσχετο με το παρόν θέμα.Βάλε το ερώτημα σου εκ νέου κατάλληλα ώστε να απαντηθεί.Το παρόν θα διαγραφεί. Didonis Edited Αύγουστος 2 , 2013 by Didonis
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα