enveng1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Γεια σας. Έχει κανείς υπόψην του κάποια βιβλιογραφία σχετική με την παραγωγική διαδικασία ή/και χαρακτηριστικά εισόδου και εξόδου (π.χ. BOD, Tss, N, P) ενός κονσερβοποιείου μαγειρεμένων τροφίμων (όπως κονσερβοποίηση μουσακά);
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Για ρίξε μια ματιά στην οδηγία της ΕΕ για τα IPPC και η παρουσίαση των Ελληνικών προτάσεων για τις ΒΔΤ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα