Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέες εισφορές ΤΣΜΕΔΕ-ΕΤΑΕΕ


aifan

Recommended Posts

Καλημέρα από Γερμανία.

 

Οι τύποι δεν παίζονται.

 

Κάποιοι από εμάς έχουν ξενιτευτεί έχοντας συμβόλαια (μπλοκάκι) με ελληνικές εταιρείες σαν external consultants σε γερμανικές εταιρείες, μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειες μας, πληρώνουμε τα ΦΠΑ τους, τους φόρους τους και τις εισφορές τους και συνεχίζουν να μας πατάνε στο λαιμό.

 

 

 

Αυξήσεις επί αυξήσεων και πάμε απ την αρχή.

 

Λες και μας προκαλούν να ξεκόψουμε τελειώς από Ελλάδα και να δουλέψουμε απευθείας εδώ, να κοπούν και αυτά τα έσοδα που είχαν μέχρι τώρα.

 

Βλακεία στη νιοστή...δυστυχώς.

δεν ειναι βλακεια, ειναι σχεδιο πολυ καλα οργανωμενο
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ο Σταϊκούρας αρνείται να πληρώσει όσα θεσμοθετεί το υπουργείο του!

 

http://www.protothem...cle/?aid=269280

Για να τα λέμε και όλα διάβασα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ότι τελικά ανέστειλε την αίτηση διαγραφής. Δεν μπορώ να το βρω σε λινκ.

Link to comment
Share on other sites

με 10000 - 15000 μηνιατικο πουχει ο σταικουρας αν ειχα εγω και 5000 το 6μηνο ναταν το τσμεδε

 

θα το πληρωνα την επομενη που θα μουρχοταν!!!

 

 

ειπαμε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ να πληρωσουμε γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ δουλειες!!!

 

αν ειχαμε να μας τρεχουν λεφτα απο τα πατζακια ΣΙΓΟΥΡΑ θα πληρωναμε οπως πληρωναμε ΟΤΙ @@@@ υπηρχε τοσα χρονια!!!

Edited by akius
Link to comment
Share on other sites

Γιατί γίνονται όλα αυτά; Επείδή άτυπα θεωρούμαστε κλειστό επάγγελμα. Επειδή αυτή που μας κυβερνάνε γνωρίζουν πως κανένας απο μας δεν είναι διατεθειμένος να παει να ξεγραφτεί απο το ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ και να ρίξει στο καλάθι τον αχρήστον την οποιαδήποτε επαγγελματική του σταδιοδρομία και τα έτη φοιτησής του (άσε που δεν προβλέπεται η διαγραφή απο το ΤΕΕ). Υπάρχουν ή οχι δουλειές είμαστε αναγκασμένοι να βρούμε αυτά τα χρήματα για να καλύπτουμε τις μαύρες τρύπες και να χρηματοδοτούμε όλο το σάπιο σύστημα, συστημα το οποίο το θρέβουμε έμεις οι ίδιοι απο τα υστερηματά μας. Δυστηχώς ένα καθεστώς που μας εξασφάλιζε τα οποιαδήποτε εργασιακά μας διακαιώματα (ΤΕΕ) τώρα γυρνάει σε μας πίσω ως μπουμεραγκ και μας καθιστά "σκλαβους" και υποχειριά τους. Δεν πίστευώ ούτε σε αριστερά ρεύματα, ούτε σε δεξία, ούτε σε κεντρώα, κάποιοι μας εκμεταλλεύονται σε αυτή την χρονική συγκυρία για το δικό τους όφελος και πάλι. Μας ζητάνε να βγούμε να παραπονεθούμε, το ανεκδιήγητο ΤΕΕ βγάζει ανακοινώσεις της πλάκας και παεί λέγοντας. Δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ πρέπει να κατεβούμε στους δρόμους, άλλαξε τίποτα με την πολιτική του δρόμου; Δεν έχουμε ένα επιμελητήριο που υποτίθεται ότι προασπίζει τα συμφεροντά μας; Στην τελική αν κάπου πρέπει να διαμαρτυρηθούμε ή να πάμε να τα σπάσουμε έιναι στο ΤΕΕ. Εύστοχα διάβασα ένα σχόλιο συναδέλφου ότι τελευταία φορά που ενεργήσαμε συλλογικά και καταφέραμε κάτι ήταν το 1821. Η χώρα βάλετε, οι κοινωνικές τάξεις βάλονται και κανείς μας δεν γνωρίζει τι ξημερώνει αύριο. Αν μπορείτε διατηρήστε στάση πληρωμών και αξιοποιήστε τα χρηματά σας για ποιο άμεσες ανάγκες. Γράψτε τα παιδιά σας στο ΙΚΑ αν η συζηγό σας έχει ασφάλεια ΙΚΑ. Τι να πω, και είθε συλλογικά όλοι μαζί μακρυά απο χρώματα και αποκόματα να καταφέρουμε κάτι. Τα προβλήματα δεν τελείώνουν αλλά μάλλον τώρα αρχίζουν.

  • Upvote 8
Link to comment
Share on other sites

 

Και πιο θα είναι το happening αυτή τη φορά??? Αυγά, ή κορνέδες?

Link to comment
Share on other sites

Για να τα λέμε και όλα διάβασα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ότι τελικά ανέστειλε την αίτηση διαγραφής. Δεν μπορώ να το βρω σε λινκ.

Τέτοια μοσχάρια είναι στο ΤΕΕ.

Με το πρωτόκολλο έπρεπε να βγει και η διαγραφή.

Και μετά διαφήμιση...

Αλλά που....

 

κορνέδες?

Με τέτοιο avatar, δεν το περίμενα από εσένα...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.