ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Και τώρα θα περιμένουν να πληρώσουμε? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μήπως το πάνε μέχρι τέλος Δεκεμβρίου? όχι ότι θα αλλάξει τίποτα είναι καθαρά ρητορική ερώτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (edited) ... μας έχουν καταντήσει ..... κλινικά ζωντανούς. Edited Οκτώβριος 10 , 2013 by georgegaleos 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Μόλις μου ήρθε αυτό στο Mail από το ΤΣΜΕΔΕ. Γιατι εσβησες τον κωδικο πληρωμης? Φοβασαι μην παει κανενας αλλος και το πληρωσει αντι για σενα? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (edited) Γιατι εσβησες τον κωδικο πληρωμης? Φοβασαι μην παει κανενας αλλος και το πληρωσει αντι για σενα? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, θα στον στείλω (να μην υποχρεωθώ σε άλλους) πλάκα κάνω Και συνεχίζω... τους έστειλα το παρακάτω .... και δείτε την απάντηση .... άσχετη (ή μήπως όχι) (?!) Edited Οκτώβριος 10 , 2013 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Εχουν στεγνώσει εντελώς οι άνθρωποι.......Λεφτά να είναι και όπως θες πληρώνεις....χαχαχαχαχαχαχαχ. Ρε πούλο λέμε........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Να με κυνηγάει και ο ΕΦΕΤ .... ... αλλα δες ... γυαλίζει το μάτι ..... δεν έχει έρθει τίποτα. 1.Αλλά δεν έπρεπε να είμαι και γραμμένος στίς ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Τσμέδε? γιατι εγώ δεν είμαι. 2.Πώς γίνεται αυτό? 3.Τελικά δεν πληρώνουμε με το παλιό τιμολόγιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
impalnto Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Εχουν στεγνώσει εντελώς οι άνθρωποι.......Λεφτά να είναι και όπως θες πληρώνεις....χαχαχαχαχαχαχαχ. Ρε πούλο λέμε........... Ούτε για να τυπώσουν ειδοποιητήρια δεν έχουν.... Ακολουθούν τακτική ΤΕΕ και ΥΠΟΙΚ: μάζευε κι ας ειν' και ρώγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 δεν έχει έρθει τίποτα. 1.Αλλά δεν έπρεπε να είμαι και γραμμένος στίς ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Τσμέδε? γιατι εγώ δεν είμαι. 2.Πώς γίνεται αυτό? 3.Τελικά δεν πληρώνουμε με το παλιό τιμολόγιο? 3)Εϊναι το παλαιό τιμολόγιο προσαυξημένο κατά 6x10€ υπέρ ανέργων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eng11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Το ειδοποιητηριο παιζει σημαντικο ρολο. Εμενα σε μια αιτηση για επιστροφουμενα μου ζητουσαν υποχρεωτικα το γνησιο ειδοποιητηριο! Τι παει να πει δεν το στελνουν? Στειλε τους κι εσυ μια επιταγη με email! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (edited) Για να είμαστε σωστοι, δεν απάντησαν ότι δεν θα αποσταλλούν ειδοποιητήρια. Γι' αυτό κι εγω έστειλα το παρακάτω (μεσα στην ευγένεια ο δικός σου που κρύβει πολλά βρισίδια) και περιμένω απάντηση την οποια θα ανεβάσω εδώ. Edited Οκτώβριος 10 , 2013 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα