katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 πάντως κάθε φορά έλεγε <<ότι το παρόν αποτελε΄'ι ασφαλιστική ενημερότητα αν εξοφληθει ...>>, ενώ τώρα παρόλο που δεν είναι κόκκινο,δεν το λέει. Κανενός άλλου?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Εχω ξεχάσει πιο είναι το αρχικό χρώμα....... Ολο κόκκινο έρχεται. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν καζούρα αλλά μετά το συνήθισα 1
streetas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 απορώ γιατί επιμένουν και το στέλνουν... θα χαρακτηριστεί απαράδεκτο , θα βάλω μεσα την κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ (φωτοτυπία) και θα σταλεί πίσω... δεν πανε να γ#$@ 3
panos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 χαχαχα καλό! εγώ τα αφήνω στο ράφι μέχρι να φυτρώσουν πάντως. σε λίγο θα έρχεται πένθιμο μωβ δηλ κόκκινο και μπλέ μαζί. 2
Dim84 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Ήρθε σήμερα και θέλουν αποπληρωμή μέχρι 31.10.2013. Πήγα στην τράπεζα Αττικής για να εκδοθεί Technocard και μου ζήτησαν Εγγυητή. ΗΜΑΡΤΟΝ! Πήρε καλά καλά 200εκ. € από το ΤΣΜΕΔΕ η τράπεζα και τώρα κάνει και κόνξες! Συν τα λεφτά που έχουν πάρει όλες οι άλλες τράπεζες και τα ξεχρεώνουμε εμείς! ΜΠΟΡΛΟΤΟ!!!! 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Αφού έκανες τον κόπο και πήγες στην τράπεζα είσαι ήρωας
slammer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (edited) Η πλάκα είναι ότι το δικό μου ειδοποιητήριο, ενώ έχει τις παλιές τιμές (της πρώτης κλάσης), αναγράφει στην αναλυτική περιγραφή "2η ασφ. κλάση" Μη ξεχνιώμαστε κιόλας... Edited Οκτώβριος 22 , 2013 by slammer 1
littledragon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Ενημέρωση από τη χθεσινή παρέμβαση της ανοικτής συνέλευσης μηχανικών στη ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ Ενημέρωση από τη χθεσινή παρέμβαση της ανοικτής συνέλευσης μηχανικών στη ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ 1. Μάλλον το μόνο θέμα για το οποίο πήραμε θετική απάντηση είναι ότι θα δοθεί κάποια παράταση (όπως πληροφορηθήκαμε η εισήγηση στο ΕΤΑΑ είναι για μέχρι τις 15/12/2013) στην εξόφληση των ειδοποιητηρίων του Β εξαμήνου 2013 χωρίς προσαυξήσεις.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 χαχαχα καλό! εγώ τα αφήνω στο ράφι μέχρι να φυτρώσουν πάντως. σε λίγο θα έρχεται πένθιμο μωβ δηλ κόκκινο και μπλέ μαζί.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (edited) 1. Μάλλον το μόνο θέμα για το οποίο πήραμε θετική απάντηση είναι ότι θα δοθεί κάποια παράταση (όπως πληροφορηθήκαμε η εισήγηση στο ΕΤΑΑ είναι για μέχρι τις 15/12/2013) στην εξόφληση των ειδοποιητηρίων του Β εξαμήνου 2013 χωρίς προσαυξήσεις. Το μόνο θέμα....... Γιατί τα υπόλοιπα στα @@ τους και τιμή μας είναι που τα γράφουν εκεί.....Αμοιβαία άλλωστε είναι τα αισθήματα. Edited Οκτώβριος 22 , 2013 by ikaros13
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα