Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Αυτό δεν το ξέρω, τα δικά μου ήταν 1600€. Μιλάω για τα αναδρομικά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagiotis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Faethon11, αυτά φαίνονται και στο taxisnet ή μόνο στη ΔΟΥ μπορούμε να τα βρούμε; Γιατί, αν είναι βεβαιωμένα, λογικά θα φαίνονται και στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ, αλλά εμένα δε μου εμφανίζει κάποια τέτοια οφειλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Μόνο στην εφορία.. και εμένα στο taxisnet δεν τα δείχνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vi13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Οταν λετε αναδρομικα,εννοειτε τις αναδρομικες αυξησεις που ειχαν ψηφιστει αλλα δεν ειχαν περαστει στα προηγουμενα ειδοποιητηρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Έτσι κατάλαβα ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Υποτίθεται ότι εκκρεμεί η τελική απόφαση από το ΣτΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Καλά αυτο που συμβαίνει ειναι τραγικό.. Και γιατι να πανε εφορία στην τελική; Πως σου ήρθε πάντως, πηγές ΔΟΥ και ρωτήσεις αν χρωστας τιποτα; Σε ποιο τμήμα; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Επιστροφή φόρου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Σου έκοψαν την επιστροφή λόγω της οφειλής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Θα δούμε τι θα γίνει... έφυγα βρίζοντας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα