vi13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Ρε παιδια για να συννενοηθουμε,χρωσταγες στο ταμειο?Για αυτο στα πηραν απο την επιστροφη? Δε μπορει να περασαν τα αναδρομικα,ξερω τοσους μηχανικους που πηραν κανονικα επιστροφη φορου Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Άνω των 5000 για οφειλές στα ταμεία πάνε εφορία, μάλλον είναι κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Εγω χρωστάω κοντά στα 10 και δεν εχει παει τιποτα εφορία.. Ειδομεν Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 1. Δεν χρώσταγα στην εφορία 2. Δεν χρώσταγα στο ταμείο. Αύριο θα δούμε τι θα γίνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Επιστροφή φόρου... και εγώ πήγα για επιστροφή φόρου και μου είπαν ότι θα συμψηφιστεί με την "οφειλη που έχω" !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 έχουν πάει αυτών που έχουν επιστροφή φόρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulosb Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Την επιστροφη φορου στην περνουν ακομα κι αν εχεις κανει ρυθμιση στο ασφαλιστικο σου ταμειο και πληρωνεις κανονικα τις δόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Αυτο το τελευταιο δεν το επιασα.... Εχεις κανει ρυθμιση, πληρωνεις κανονικα, εχεις επιστροφη, σου κρατανε την επιστροφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosv Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Καλά τωρα στο τέλος της χρονιάς πέρνετε εσείς την επιστροφή φόρου; Πάντως αν είναι αλήθεια αυτό είναι πολύ σημαντικό και πολύ μεγάλη πουστιά από πλευράς του ΤΣΜΕΔΕ να μην ενημερώνει κανέναν και να στέλνει την οφειλή στην εφορία. Όσοι έχετε νέα ενημερώστε κι εμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulosb Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Αυτο το τελευταιο δεν το επιασα.... Εχεις κανει ρυθμιση, πληρωνεις κανονικα, εχεις επιστροφη, σου κρατανε την επιστροφη? Ετσι ακριβως γινεται.... την πατησα εγω και μαλιστα ειμαι στις τελευταιες δοσεις, δεν εχω αργησει καμια εδω και 2,5 χρονια και παρολ'αυτα η εφορια εστειλε την επιστροφη στο ΚΕΑΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα