GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 (edited) Νομίζω ότι η καλύτερη λύση για την εξυπηρέτηση των μηχανικών στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών κάθε εξαμήνου , θα ήταν να υπήρχε μια ταυτότητα οφειλής με ένα χρονικό όριο (όπως με την εφορεία) όπου με χωρίς προσαυξήσεις και μετά με προσαυξήσεις να πληρώνουμε με δόσεις τα εξάμηνα μας Εγώ θέλω περί τα 400 ευρώ ακόμα να συμπληρώσω το ποσό αλλά η καταβολή του παράλληλα με τα υπόλοιπα (φόρους , διακανονισμό 100 δόσεων , ΤΣΜΕΔΕ , δάνειο , ΕΝΦΙΑ , ΦΠΑ ) πιθανώς να με αφήσει ταπί παρά το ότι δουλεύω και εισπράττω σαν Φούστης τον τελευταίο καιρό . Φαντάζομαι τι γίνεται σε άλλους που δεν έχουν την τύχη αυτήν με εμένα . Έτσι δεν θα περιμένουμε και τις παρατάσεις κάθε φορά με αγωνία http://www.michanikos-online.gr/news.php?aID=19271 Edited Οκτώβριος 13 , 2016 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Βάζεις σε 12 δόσεις το Α16 -> 12*165 (περίπου) Βάζεις σε 12 δόσεις το Β16 -> 12*165 (περίπου) Βάζεις σε 12 δόσεις το Α17 -> 12*165 (περίπου) Μάιος 17 -> 3*165=495!!!! Και πάει λέγοντας..... Βέβαια κάτι είναι και αυτό αλλά δεν είναι λύση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makou11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 πάνω από 5 έτη ασφάλισης συνολικά ασφαλιστικές εισφορές το 37.45 % του καθαρού εισοδήματος (γενικά γιατί υπάρχουν και άλλοι παράμετροι ) καλημέρα, μήπως μπορείς να εξηγήσεις πως προκύπτει αυτό το ποσοστό; πως μπορώ να δω τα ποσοστά και τις παραμέτρους που αναφέρεις; δηλαδή κάποιος ελ.επαγγ (μπλοκακιας με σταθερή σχέση εργασίας), άνω 5ετίας, που έχει υπαχθεί στην 1η ασφαλιστική κατηγορία μετά από αίτηση υπαγωγής, με 20Κ φορολογητέο εισόδημα 2016, πόσο θα πληρώσει στο ΤΣΜΕΔΕ το 2017; Επίσης, τα αναδρομικά που θα μας έρθουν για τα επόμενα 8 εξάμηνα ξέρει κανείς πόσο θα είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Για το πρώτο και γαι πολλά άλλα σχετικά με το νέο ασφαλιστικό δες το συνημμένο. Για τα αναδρομικά δεν γνωρίζω. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ-ΑΛΛΑΓΕΣ-ΣΤΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-Ν-4387.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis T. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2016 Καλησπέρα σε όλους, υπάρχει κάποιος συνάδελφος που γνωρίζει/έχει ρωτήσει σε πιο αρμόδιους αν θα φορολογηθούν τα μερίσματα από εταιρείες? Νομίζω ότι ο νέος νόμος προβλέπει παρακράτηση φόρου 15 % στο ποσό του μερίσματος. Γίνεται η συγκεκριμένη παρακράτηση και ξεμπερδεύεις ή το υπόλοιπο ποσό θα προσμετρηθεί στο φορολογητέο εισόδημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2016 Επειδή μάλλον το ερώτημα σου είναι εκτός θέματος στο συγκεκριμένο νήμα, θέσε το ερώτημά σου σε αυτό το νήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2016 Τελικα με το νέο ασφαλιστικό, οσοι μηχανικοί είναι μελη προσωπικών εταιρειών, θα πληρωνουν διπλες ασφαλιστικες εισφορές σε ΤΣΜΕΔΕ και ΟΑΕΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2016 Δεν νομίζω .. Οι εισφορές θα είναι επί του ενιαίου εισοδήματος από τις διάφορες πηγές που απαιτούν ασφάλιση . Είτε ατομικής επιχείρισης είτε εταιρείας . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleonymous Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Καλή χρονιά, κύριοι: http://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/67028-agfrio-asfalistiko-se-150-000-asfalismenous-ta-posa-pou-tha-plirosoun-apo-ton-ianouario-tou-2017/ Μέχρι τα 7Κ€ νιώθεις μία μικρή έκπτωση, μέχρι τα 13Κ€ τα πράγματα είναι "λογικά", πάνω δε από αυτά και μετά τις 20Κ€ τα πράγματα αγριεύουν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Αν είναι να δίνω 655€ το μήνα είμαι να αλλάζω χώρα χτες!! Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα