hkamp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Υπ' όψιν ότι ψύξη σε εκαιδευτήριο έχεις μόνο το Σεπτέμβρη. Στα φροντιστήρια που περνάν σαν εκπαιδευτήρια, θεωρούνται ότι το καλοκαίρι είναι κλειστά. Δες τους βαθμούς κάλυψης στην ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Έχεις βάλει κάλυψη μονάδα στην ψύξη, σωστα; και όχι 0,5 όπως στις κατοικίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Ψύξη έχει Μάη & Σεπτέμβρη, και ο συντελ. =1 Αρχίζω να σκέφτομαι την περίπτωση λάθους στο λειτουργικό του ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 (edited) Τέλος, μήπως έχει καμιά σκίαση λάθος και είναι δηλωμένη μηδέν. Άλλο σκέψη δεν μου έρχεται. Μετά μόνο αν δω το xml Αν το δηλώσεις κατοικία, τι αποτελέσματα βγάζει, μήπως και τα ωδεία (δεν έχω κάνει ποτέ) έχουν κάποιο θέμα...; Edited Μάρτιος 16 , 2013 by tsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Όταν κάνεις save τους μήνες 6-8 στην καρτέλα ψύξη στους γκριζάρει ή τους βάζεις εσύ μηδέν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Δεν είναι και υποχρεωτικό να βγαίνει η κατανάλωση του κτιρίου σου στην ψύξη μεγαλύτερη από του ΚΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Κανονικά οι μήνες 6-8 (αναλόγως ζώνης και ο 5) πρέπει να γκριζάρουν και να μπουν αυτόματα μηδέν. Αν δε σου το κάνει, έλεγξε μήπως στη θερμική ζώνη έχει βάλει εκ παραδρομής άλλη χρήση (π.χ. κατοικία). Όπως λέει και ο Γιάννης δε σημαίνει ότι με το ζόρι πρέπει να έχεις κατανάλωση μεγαλύτερη του Κ.Α. Αν και άμα θυμάμαι καλά, η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. (πράγμα λίγο παράξενο στα δικά μου μάτια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenick Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 (edited) Μπορεί να έχεις καλύτερους σκιασμούς από το Κ.Α και γι'αυτό έχεις μικρότερες ανάγκες σε ψύξη (αν και οι διαφορές σου φαίνονται πολύ μεγάλες...).Τί καταναλώσεις σου βγάζει ακριβώς? Edited Μάρτιος 16 , 2013 by Greenick Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 (edited) Mόλις βρήκες ένα λάθος στο λογισμικό ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ, συνεχίζει για το κτίριο αναφοράς να υπολογίζει Ιούνιο - Σεπτέμβρη.Πάτησε στα αποτελέσματα > έκθεση αποτελεσμάτων > κτίριο αναφοράς , απο το λογισμικό του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ Edited Μάρτιος 16 , 2013 by McRaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 (edited) Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας McRaster : Για τους μήνες Ιούνη-Σεπτέμβρη το λογισμικό δίνει 0 στο κ.α. (άρα ως προς αυτό το σκέλος είναι σωστό) Οι τιμές που έχω για την ψύξη είναι: κ.α. = 13,2 εξεταζόμενο = 8,7 (με EER=2.6), για να "ισοφαρίσω" το κ.α. θα πρέπει να έχω EER=1.45 Το σύστημα μηχ. αερισμού (αφού δεν υπάρχει) είναι σύμφωνα με τις οδηγίες ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ Edited Μάρτιος 18 , 2013 by tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα