kostas K Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Θα είχαν υπερβεί τα όρια του προγραμματος. Στα κουφώματα είναι σύνηθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Αποκλειεται τοση καθυστερηση απο τραπεζα! Συνηθως max 2-3 μηνες αναλογως την τραπεζα. Μηπως απορριψαν τους πελατες σας και απλα δεν σας ενημερωσαν? Μηπως λειπουν δικαιολογητικα και δεν μπορουν να ερθουν σε επικοινωνια μαζι σας? Επισκεφτειτε ή παρτε τηλεφωνο τα καταστηματα Από την Τράπεζα έχει φύγει πρίν απο δύο τουλάχιστον μήνες για το Υπουργείο όπως μου είπαν,και η καθυστέρηση είναι απο εκεί.Πρόκειται δε για το σπίτι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Μετά τις 2 Αυγούστου δεν βγήκε άλλη απόφαση υπαγωγής. Θα βγει λογικά μέσα στο Νοέμβριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Εμενα με πηρε χτες υποψηφιος πελατης για να μου κανει παζαρια στην τιμη των πιστοποιητικων για ενταξη στο εξοικονομω, ενω τα χρηματα θα τα παρει ολα πισω... Ο Χριστος και η Παναγια... Δηλαδη αυτος προσπαθει να περισωσει λεφτα απο το ΕΣΠΑ (η οτι ειναι αυτο το ταμειο τελος παντων) και οχι απο την τσεπη του Φυσικα και του ειπα πως η νομιμη δε μεταβαλλεται και καπου εκει εληξε η συνομιλια μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Μηπως ηθελε "μεριδιο" και δεν τον καταλαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Τον έχουνε τρελάνει τον κόσμο ρε παιδιά... Προσπαθεί να κόψει από παντού, ακόμα και από αυτά που δεν πληρώνει ο ίδιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Και εμένα ένα χτες με έσπασε τα νεύρα, "μα αφού απελευθερώθηκαν κλπ". Ρε άνθρωπε του λέω. Αυτό το ποσό στο επιδοτεί το κράτος, τι με τυραννάς;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 (edited) Μήπως πρόκειται απλά για ευσυνείδητους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες; Edited Νοέμβριος 8 , 2012 by tasxan206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Αυτό μάλλον στα αστεία πρέπει να πάει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demoiselle Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Εμενα με πηρε χτες υποψηφιος πελατης για να μου κανει παζαρια στην τιμη των πιστοποιητικων για ενταξη στο εξοικονομω, ενω τα χρηματα θα τα παρει ολα πισω... Ο Χριστος και η Παναγια... Δηλαδη αυτος προσπαθει να περισωσει λεφτα απο το ΕΣΠΑ (η οτι ειναι αυτο το ταμειο τελος παντων) και οχι απο την τσεπη του Φυσικα και του ειπα πως η νομιμη δε μεταβαλλεται και καπου εκει εληξε η συνομιλια μας... ...κι εγώ νόμιζα ότι μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα