ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Συνάδελφοι, να ρωτήσω κάτι; Μηχανικός που θέλει να υπαχθεί στο "Εξοικονόμηση κατ' οίκον" για το σπίτι του, μπορεί να εκδώσει ο ίδιος τα Π.Ε.Α. ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 (edited) Όχι βέβαια. Υπάρχει το ασυμβίβαστο. Ούτε σύμβουλος μπορείς να γίνει. Edited Νοέμβριος 27 , 2012 by tsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Μάλιστα... Μπορεί όμως να κάνει μόνος του τα ΠΕΑ και απλά να τα υπογράψει κάποιος συνάδελφός του Μηχανικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Αφού τον εμπιστεύεται ο άλλος μηχανικός..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Γιατι δεν μπορει ουτε συμβουλος να ειναι? Το αναφερει πουθενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Κατ' αρχάς, τι ορίζουμε ως "σύμβουλος" ( ) σε σύνταξη Π.Ε.Α. ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 (edited) 11. Ερ.: Μπορώ να αναλάβω τον ρόλο του σύμβουλου έργου για το σπίτι το οποίο έχω αιτηθεί ο ίδιος; Όχι. gp1 δες στο site του εξοικονομώ τις λεπτομέρειες για τον σύμβουλο http://exoikonomisi....&language=el-GR Edited Νοέμβριος 27 , 2012 by tsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Μπορεί όμως να είναι συγγενής πρώτου βαθμού. Το έχω ρωτήσει τηλεφωνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Να ρωτησω κι εγω κατι με τη σειρα μου... Επιτρεπεται απο το προγραμμα η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και οχι η εγκατασταση νεας τεντας λογω φθορας της παλιας? Σε σπιτι πελατη μου που θελει να μπει στο εξοικονομω, οι τεντες ειναι παλιες, σκισμενες, κουρελιασμενες ενω οι μηχανισμοι ειναι χαλασμενοι και δεν κατεβαινουν. Μια εχει κατεβει μεχρι τερμα και τωρα δεν ανεβαινει. Επιτρεπει το προγραμμα με καταλληλη τεκμηριωση την αντικατασταση των συστηματων σκιασης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Λίγο πριν υπαχθεί στο πρόγραμμα ο ενδιαφερόμενος, αποξηλώνει τις τέντες, και μετά πάει κανονικά για "εγκατάσταση τέντας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα