tsx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 (edited) Τα μισά. Τα 1490 είναι και για τα δύο ΠΕΑ. Και πάλι όμως... Μπορεί να υπάρχει και μεγαλύτερη αμοιβή, αλλά δεν το έψαξα. Η 1492 είναι στις πρώτες 2-3 σελίδες, γιαυτό την πρόσεξα. Edited Δεκέμβριος 3 , 2012 by tsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Τελικά μου κατέθεσαν χρήματα συμβούλου και ήταν μέσα και ο ΦΠΑ. ...Not bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Για να καταλάβω κάτι.. Εμένα με έχουν πληρώσει οι πελάτες στο χέρι, αυτό με τον λογαριασμό πρώτη φορά το ακούω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Μιλάμε για τα χρήματα του σύμβουλου και όχι των πιστοποιητικών. Του σύμβουλου κατατίθενται στον τραπεζικό του λογαριασμό. Δεν ξέρω τι θα γίνει εάν στα δώσει ο πελάτης στο χέρι. Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvxri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 συναδελφοι ο νομος λεει οτι εξαιρουνται απο την σημανση CE οι λεβητες βιομαζας. ομως αυτος που εβαλα εγω δειχνει την σημανση στο ταμπελακι του και επιπλεον εχει συμμορφωση με τον ΕΝ303-05 σχετικα με τον εξοπλισμο υπο πιεση. να πω στον προμηθευτη στην υπευθυνη δηλωση να γραψει οτι εξαιρειται απο το CE? και ας τα εχει.. τι εχετε κανει σε αναλογες περιπτωσεις που τοποθετησατε καυστηρα βιομαζας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 (edited) Τελικά τα χρήματα για τον σύμβουλο έργου τα παίρνουμε στο στάδιο της έγκρισης και απλά δίνουμε την ΑΠΥ μαζί με τις ΑΠΥ για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις στο τέλος για να πάρει πίσω τα χρήματα αυτά ο πελάτης; Για τον λέβητα βιομάζας εγώ θα τα έβαζα μέσα σε περίπτωση που τα ζητήσουν αφου τα έχεις. Edited Δεκέμβριος 4 , 2012 by antboton Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvxri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 ο συμβουλος πληρωνεται οπως και οι προμηθευτες στο τελος αφου υλοποιηθει το προγραμμα. μονο οι επιθεωρησεις ειναι πληρωμενες απο τον πελατη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 ο tsx πιο πάνω είπε ότι κατατέθηκαν χρήματα για δαπάνη σύμβουλου έργου στο στάδιο της έγκρισης για αυτό ροτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvxri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 ααα δεν καταλαβα καλα . ισως να εχει επιλογη ο πελατης και μεσα απο την προκαταβολη να δινει εντολη να πληρωθει ο συμβουλος.. μια υποθεση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Ή μάλλον δεν κατάλαβα εγώ καλά και αναφερόταν ίσως σε παλιά υπόθεση, απλά το συνδύασα με την πρόσφατη ανακοίνωση υπαγωγής στο πρόγραμμα που δόθηκε χθές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα