akisb Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Επομένως μπορείς να "μεταφέρεις" χρήματα από μια υποκατηγορία δαπανών σε μια άλλη αρκεί να μην ξεπεράσεις το συνολικό ποσό; Έχετε ακούσει αντίστοιχη περίπτωση;
lemonita Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 καλημέρα θα χρειαστω την γνωμη καποιου σχετικοτερου γιατι τα μηχανολογικα για μενα ειναι ενα μεγαλο ? στην περιπτωση αντλιας θερμοτητας χαμηλων θερμοκρασιων για θερμανση - ψυξη με fancoils ο βαθμος αποδοσης των τερματικων μονάδων στην θερμανση απο την ψυξη ειναι πολυ χαμηλοτερος ? ευχαριστω
nzerman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Έχει αλλάξει κάτι με τις τέντες; Ευχαριστώ
antboton Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Οι βαθμοί απόδοσης τερματικών μονάδων ενεξαρτήτου θερμοκρασίας του μέσου αναφέρονται στην 1ή ΤΟΤΕΕ
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 να ρωτήσω σε μία διπλοκατοικία (μία κατοικία σε κάθε όροφο διαφορετικού ιδιοκτητη) με κατάστημα στο ισόγειο μπορεί κάθε ιδιοκτησία (η κάθε κατοικία) να μπεί ξεχωριστα στο πρόγραμμα ή υποχρεωτικά πρέπει να πάει σαν πολυκατοικία? τι συμφέρει?
antboton Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Μπορούν να μπούν ανεξάρτητα και νομίζω συμφέρει και απο την άποψη απορρόφησης περισσότερων χρημάτων
qwert Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 κι εγώ ψηφίζω ξεχωριστά γιατί μπαίνουν μόνο οι κατοικίες!
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Μπορούν να μπούν ανεξάρτητα και νομίζω συμφέρει και απο την άποψη απορρόφησης περισσότερων χρημάτων δηλαδή παιδιά εννοείτε ότι από την στιγμή που οι κατοικίες είναι μόνο δύο (πρέπει να είναι κοντά στα 100τ.μ έκαστη) συμφέρει και εμένα αφού σίγουρα καλύτερα λεφτα θα βγούν από σαν πολυκατοικία, αλλά και τους ιδιοκτήτες?
antboton Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Και τους ιδοκτήτες αφου θα πάει κάθε διαμέρισμα μέγιστο 15000.
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα να σου πούν ότι αφού εντάσσεις 100% το σύνολο των κατοικιών του κτιρίου πρέπει να το κάνεις ώς πολυκατοικία έτσι?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα