Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

πάντως να ρωτήσω αν σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας με κεντρικό λέβητα και αυτονομία σε καλουσαν για πεα και αυτό είχε και A/Θ με fancoil αυτή πάει βοηθητική- εφεδρική και άρα την αγνοείς? ή δεύτερη κύρια?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συνομιλωντας με προμηθευτη κουφωματων σημερα στην Infacoma μου ανεφερε οτι γνωστη τραπεζα του λιμανιου εκανε 1 χρονο να τους πληρωσει και 5 μηνες αφοτου ειχαν αποστειλει τα χρηματα απο το ΥΠΕΚΑ, διοτι τα χρησιμοποιησε η τραπεζα για προσωπικες της υποθεσεις και καθυστερουσε την πληρωμη η ιδια, ενω το προγραμμα θεωρητικα ειχε ξοφλησει...

 

Τι να πω... Καθε μερα μαθαινω και κατι χειροτερο...

Link to comment
Share on other sites

Στο έντυπο VII που συμπληρώνουμε τα στοιχεία του αναδοχου σαν ποσό θα βάλουμε το μέγιστο που επιδοτείται (π.χ 250ευρώ/μ2 για τα κουφώματα ) ή το ποσό της προσφοράς?

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα, είχα βάλει για την εκταμίευση της προκαταβολής το ίδιο πρόσωπο για αγορά λέβητα και εγκατάσταση...μπήκαν τα λεφτά σε αυτόν και τώρα μου είπε οτι δεν έχει το δικαίωμα να κάνει εγκατάσταση...αυτό μου έτυχε σε 2 περιπτώσεις σε διαφορετικές τράπεζες...η μία τράπεζα μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να δηλώσουμε τον νέο εγκαταστάτη και η δεύτερη τράπεζα μου είπε οτι δεν γίνεται με τίποτα...επισης μου είπε να γράψω στο δελτίο αποστολής-τιμολόγιο τη λέξη εγκατάσταση ή να μην το γράψω και να βάλω το συνολικό ποσό...δεν ξέρω τι να κάνω...έτυχε σε κανέναν ή έχει κανείς καμία ιδέα??

Link to comment
Share on other sites

Εκτός σχεδίου αυθαίρετο που έχει ολοκληρώσει τη δεύτερη από τις τρεις φάσεις του νόμου Τρίτση μπαίνει έτσι δεν είναι;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.