ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 παιδιά καμια απάντηση για το ερώτημά μου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosbar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Φίλοι μου μια επιβεβαιωση χρειαζομαι , από ότι κατάλαβα μπορεί ο ίδιος επιθεωρητής να εκδόσει το Α,το Β πιστοποιητικό και να είναι και σύμβουλος έργου . Σωστά ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Ναι, μπορεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
1975 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 έκανα το ΠΕΑ για το εξ΄οικονομώ και η ιδιοκτήτρια είχε δυο ονόματα. Έχω γράψει το ένα την λένα Μαρία - Αναστασία και το έχω εκδόσει μόνο με το Αναστασία. Θα υπάρξει πρόβλημα? Μπορώ να το διορθώσω? και εαν ναι πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1975 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Κάποια βοήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Δεν νομίζω αλλά μπορείς να εκδόσεις ενα συμπλυρωματικό φύλο και να το αναφέρεισ στα παροραματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1975 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 (edited) πως εκδιδω συμπληρωματικό φύλλο? Θα έχει πρόβλημα λες για να μπει στο πρόγραμμα? Edited Φεβρουάριος 27 , 2013 by 1975 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 πας πληροφοριακό υλικό, προσάρτημα ΠΕΑ. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
1975 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 από το buldingcert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα