antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Θερμομόνωση με βαφή νομίζω υπάρχει μόνο στον κόσμο της φαντασίας (ή και της κομπίνας ) 2
antboton Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 (edited) Αν μπορείς να τεκμηριώσεις εξοικονόμηση ενέργειας φαντάζομαι ναι, αλλά μου φένεται εξαιρετικά δύσκολο...Δηλαδή η εξοικονόμηση να επιτυγχάνει τις απαιτήσεις του προγράμματος Edited Μάρτιος 27 , 2013 by antboton
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Και προς θεού μην ακούσω για τεκμηρίωση καμιά μελέτη από το Λιντς
dubfire Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 τελικα με το εξοικονομω στη κεντρική Μακεδονία υπάρχει κάτι νεότερο ή εξακολουθεί να είναι και θα είναι σε αναστολή?
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Αν μπορείς να τεκμηριώσεις εξοικονόμηση ενέργειας φαντάζομαι ναι, αλλά μου φένεται εξαιρετικά δύσκολο...Δηλαδή η εξοικονόμηση να επιτυγχάνει τις απαιτήσεις του προγράμματος Δηλαδη αν με πιστοποιηση υπαρχει τεκμιριωση ειμαι σιγουρος οτι θα το δεχτούνε?
antboton Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Οταν λέμε τεκμηρίωση εννοούμε με μαθηματικούς υπολογισμός...όχι βεβαιώσεις της εταιρείας, αλλά όπως σου είπαν και άλλοι συνάδελφοι δεν γίνεται εκτός και αν είναι προιόν νανοτεχνολογίας
kostas K Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 (edited) O μοναδικός τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να τεκμηριωθεί κάποια (μικρή) εξοικονόμηση, θα ήταν πιστεύω μέσω της τιμής της απορροφητικότητας. Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι εφαρμογές τέτοιου τύπου χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα. Σε ποια κατηγορία θα τις εβαζε κάποιος; Εξωτερική θερμομόνωση κελύφους; Δεν νομίζω. Edited Μάρτιος 28 , 2013 by kostas K 1
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Ποιος πιστοποιει την εξωτερικη μονωση (τυπου κεφυλος)? τοτε και ο ιδιος να πιστοποιησει και το βαψιμο νανοτεχνολογίας.
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Δεν υπάρχουν θερμομονωτικά χρώματα ούτε επιχρίσματα που εχουν τα ίδια αποτελάσματα με 5 cm διογκωμένη ή εξηλασμένη πολυστερίνη.
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 που να εχουν τα ιδια αποτελεσματα οχι φυσικα δεν υπαρχουν. Υπαρχουν με "μικροτερα" αποτελεσματα........σωστά?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα