Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θερμομόνωση με βαφή νομίζω υπάρχει μόνο στον κόσμο της φαντασίας (ή και της κομπίνας ) :smile:

• Upvote 2
  • Απαντήσεις 4,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)

Αν μπορείς να τεκμηριώσεις εξοικονόμηση ενέργειας φαντάζομαι ναι, αλλά μου φένεται εξαιρετικά δύσκολο...Δηλαδή η εξοικονόμηση να επιτυγχάνει τις απαιτήσεις του προγράμματος

Edited by antboton
Δημοσιεύτηκε

Και προς θεού μην ακούσω για τεκμηρίωση καμιά μελέτη από το Λιντς

Δημοσιεύτηκε

τελικα με το εξοικονομω στη κεντρική Μακεδονία υπάρχει κάτι νεότερο ή εξακολουθεί να είναι και θα είναι σε αναστολή?

Δημοσιεύτηκε

Αν μπορείς να τεκμηριώσεις εξοικονόμηση ενέργειας φαντάζομαι ναι, αλλά μου φένεται εξαιρετικά δύσκολο...Δηλαδή η εξοικονόμηση να επιτυγχάνει τις απαιτήσεις του προγράμματος

Δηλαδη αν με πιστοποιηση υπαρχει τεκμιριωση ειμαι σιγουρος οτι θα το δεχτούνε?
Δημοσιεύτηκε

Οταν λέμε τεκμηρίωση εννοούμε με μαθηματικούς υπολογισμός...όχι βεβαιώσεις της εταιρείας, αλλά όπως σου είπαν και άλλοι συνάδελφοι δεν γίνεται εκτός και αν είναι προιόν νανοτεχνολογίας :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε (edited)

O μοναδικός τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να τεκμηριωθεί κάποια (μικρή) εξοικονόμηση, θα ήταν πιστεύω μέσω της τιμής της απορροφητικότητας. Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι εφαρμογές τέτοιου τύπου χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα. Σε ποια κατηγορία θα τις εβαζε κάποιος; Εξωτερική θερμομόνωση κελύφους; Δεν νομίζω.

Edited by kostas K
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Ποιος πιστοποιει την εξωτερικη μονωση (τυπου κεφυλος)? τοτε και ο ιδιος να πιστοποιησει και το βαψιμο νανοτεχνολογίας.

Δημοσιεύτηκε

Δεν υπάρχουν θερμομονωτικά χρώματα ούτε επιχρίσματα που εχουν τα ίδια αποτελάσματα με 5 cm διογκωμένη ή εξηλασμένη πολυστερίνη.

Δημοσιεύτηκε

που να εχουν τα ιδια αποτελεσματα οχι φυσικα δεν υπαρχουν. Υπαρχουν με "μικροτερα" αποτελεσματα........σωστά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.