katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 (edited) δεν αλλάζει τίποτα. Αριστείδη μην μπερδεύεις τα εμβαδά θερμαινόμενων χώρων, μιλάμε για συνολική επιφάνεια. Edited Ιούνιος 11 , 2013 by katrmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Το ζήτημα δεν είναι αν αλλάζει αλλά αν θα έπρεπε να αλλάζει; Οι Η/Χ χώροι συνήθως δε προσμετρόνται στο Σ.Δ. γιατί κατ' αυτό τον τόπο γινόταν οι μελέτες (έπρεπε είναι μέχρι 20% της συνολικής επιφάνειας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pggiotas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Νέα απόφαση: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%95%CE%96%CE%A646%CE%A8%CE%A7%CE%A8%CE%96-%CE%9F%CE%A8%CE%A6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Ουφ...μέσα κι εγώ κι ο κουμπάρος... Αντε γιατί ξεπαραδιαστήκαμε. Ευχαριστώ για την ανάρτηση. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Μένω με την απορία. (τόχω ξαναπεί) Γιατί δεν κάνουν ένα αλφαβητικό sortάρισμα στα επίθετα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (edited) Το σορτάρισμα γίνεται με βάση τον κωδικό υπαγωγής ΕΤΕΑΝ ώστε να είναι πιο αξιόπιστο (ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας). Κάνε αναζήτηση με ΑΦΜ για εύκολο και γρήγορο αποτέλεσμα. Edited Ιούνιος 13 , 2013 by tsx 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Εγώ κανω αναζήτηση στο pdf (ctrl+f) με ταχυδρομικό κώδικα. Νομίζω είναι πολύ πιο εύκολο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 όταν λέτε αναζήτηση εννοείται αυτόματη? πώς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Πατάς ctrl + F (τα δύο πλήκτρα του πληκτρολογίου μαζί) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 θεός! ρε πόσο πίσω είμαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα