TAS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 ναι για εξοικονομώ.γιαυτο ρώτησα.αν δείξω τα πραγματικα μέτρα θα κοπεί σωστα?????
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 (edited) ναι απλα δεν το κανεις..... αν θελει πεα για οτι αλλο.... εκτος αν ρισκαρεις που ειμαι αντιθετος σαυτο.... το κεφαλι δικο σου, η χατζαρα αλλων.... Edited Οκτώβριος 19 , 2013 by OTTO_engine
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 (edited) όχι δεν είναι μέσα στα τακτοποιημένα.τι γίνεται στην περίπτωση αυτή? Έκανε δλδ τακτοποίηση και άφησε 34τμ απ'έξω. Και θες τώρα εσύ να βγάλεις άκρη για ένα ΠΕΑ (για εξοικονομώ); Κρατήσου μακριά καλύτερα. Edited Οκτώβριος 19 , 2013 by tasxan206
farha Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Εχω και εγω παρομοιο προβλημα με λιγοτερο απο δυο τετραγωνικα διαφορα. Εγω δηλαδη με την αποτυπωση βγαζω 160 τμ και ο ιδιοκτητης εχει αδεια και τακτοποιηση περιπου 2 τμ λιγοτερο. με εξοφλημενο προστιμο 100% Επειδη δεν εχω κανει εγω την τακτοποιηση δεν ξερω τι εχει μετρησει ο αλλος μηχανικος και απο που προκυπτει αυτη η διαφορα. Σχεδια δεν εχει ο ιδιοκτητης γιατι δεν του εχει δωσει κατι ο αλλος μηχανικος. Το Πεα εγω το εβγαλα βασει των δικων μου μετρησεων και τωρα μου λενε στο Υπεκα οτι μπορει να το κοψουν. Δεν ξερω πως πρεπει να το προχωρησουμε, ξερει κανεις αν οντως μπορει να δημιουργησουν θεμα για αυτα τα 2 τμ?
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Για 2 τμ δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτά είναι λογικά και από τον διαφορετικό τρόπο μέτρησης εμβαδού μεταξύ ΠΕΑ και λοιπών. Στο ΠΕΑ για παράδειγμα μετράς ολόκληρο τον τοίχο προς ΜΘΧ στο εμβαδό σου. Προχώρα άφοβα
farha Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Ακριβως αυτο ειπα και εγω στο τηλ στον υπαλληλο που με εξυπηρετησε (στο τηλ. του εξοικονομω) μου ειπε οτι εχω δικιο, αλλα οτι απο την θεση που ειναι δεν μπορει να μου πει κατι παραπανω?! και οτι πρεπει να ειναι ολα τα τετραγωνικα νομιμοποιημενα. Για αυτο ρωταω αν εχει εγκριθει σε καποιον παρομοια περιπτωση. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, θα το προχωρησω και οτι γινει ανακληση και ψευτικο ΠΕΑ δεν μπορω να κανω!
nzerman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 (edited) Στο έντυπο Χ: έχω μια παρέμβαση (Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας) με δύο παραστατικά Απόδειξη λιανικής και Απόδειξη παροχής υπηρεσιών στον πίνακα Στοιχεία Παρεμβάσεων βάσει παραστατικών δαπανών και στον Καταγραφή Παραστατικών Δαπανών θα συμπληρώσω δύο γραμμές; Στο 2 μέχρι τώρα έτσι κάνω και σήμερα με προβλημάτισε ο πρώτος. Edited Οκτώβριος 23 , 2013 by nzerman
Kane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Συνάδελφε απ'την εμπειρία σας: Αναμένω την προκαταβολή απ'τη τράπεζα για το πρόγραμμα. Αυτή θα κατατεθεί στο λογαριασμό μου και αμέσως θα μεταφερθεί στους προμηθευτές; Δηλαδή θα εμφανιστεί η κίνηση αυτή στο λογ. μου, ώστε να γνωρίζω πότε έγινε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων; Ερωτώ διότι οι προμηθευτές μου κοιμούνται όρθιοι και δε γνωρίζουν απο ι-μπανκγινκ και συναφή...για να μη τρέχουν καθε μέρα στη τράπεζα.
nick_61 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Ναι θα εμφανισθεί στο λογαριασμό του ωφελούμενου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα