deskar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Πρόκειται για διόροφο με 2 όροφοδιαμερίσματα και υπόγειο που είναι αποθήκη με τους λέβητες.Όλα χωρισμένα μεταξύ τους δεν ενώνονται με κανέναν τρόπο και το κλιμακοστάσιο είναι έξω από το κτίριο.Άρα στο ΠΕΑ βάζω και το υπόγειο ως μη θερμαινόμενο χώρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 οταν κανεις πεα για ολο ΝΑΙ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvxri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 μια ερωτηση: κατοικια που ανηκει σε ιερο ναο δηλαδη σε Ν.ΠΔΔ δεν ειναι επιλεξιμη. σωστα? πρεπει να ανηκει σε ιδιωτη. ρωταω μηπως και κανω λαθος. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos4a Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 @stvxri σωστά δεν είναι επιλέξιμη, το πρόγραμμα αφορά κατοικίες που ανήκουν αποκλειστικά σε φυσικά πρόσωπα. Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση για την οποία δεν βρίσκω σαφή απάντηση. Η διαδικασία με τα ένσημα στο ΙΚΑ πώς ακριβώς γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Παιδια ειναι αληθεια οτι τελευταια η προεγκριση καθυστερει εως 6 μηνες? Σε 2 πελατες μου ετσι τους ειπαν στη τραπεζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Προέγκριση δανείου εννοείς; Αν ναι, καμία σχέση. Από 2 μέρες μέχρι 2 εβδομάδες τελευταία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 (edited) Αν δεν υπάρχει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας δεν θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι για τισ όποιες εργασίες γίνουν; Δεν μιλώ αν είναι επιλέξιμο απο την τράπεζα αλλά απο πλευράς των υπόλοιπων ιδιοκτητών, όπου κάποιος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Λογικά δεν χρειάζεται υπύθυνη δήλωση συγκύριου υπογεγραμμένη και από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες; Edited Νοέμβριος 12 , 2013 by antboton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redrum Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Έχω περίπτωση με διώροφη οικοδομή στην επαρχία το ισόγειο αποτελείται από κατοικία και κατάστημα και ο όροφος είναι κατοικία, Οι κατοικίες έχουν διαφορετικές εξώπορτες και δεν επικοινωνούν εσωτερικά μπορώ να τις εντάξω στο εξοικονομώ κατοίκων σαν μια κατοικία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Στην εφορία φαίνονται σαν μία ή σαν δύο. Όπως φαίνονται εκεί πρέπει να τις περάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 καλημέρα επειδή δεν το ξέρω καθόλου το θέμα, γίνεται να μπει ξυλολέβητας στο εξοικονομώ ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα