liv25k Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Κατ' αρχάς υπάρχει ήδη πιστοποιητικό που το βγάζει κατηγορία Γ. Αν δεν έχει γίνει κάποια σημαντική ανακαίνιση που να επηρεάζει την ενεργειακή συμπεριφορά του διαμερίσματος δεν μπορείς να βγάλεις καινούργιο πιστοποιητικό για την ίδια ιδιοκτησία γιατί ισχύει το παλιό. Άρα δεν μπορεί να υπαχθεί και στο Εξοικονομώ. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά κάτι. 1
Πάνος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δεν εχει κανει καμια ανακαινιση προς το χειροτερο., απλα εμαθε και θελει να μπει στο προγραμμα.
tzeno Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Θες την συμβουλη μας για ποιο πραγμα? Κατα ποσο ευκολο ειναι να σε τσιμπησουν? Το μονο κακο βεβαια ειναι πως σιγουρα θα βρεθει ο προθυμος για να κανει την παρανομια!
Πάνος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 ευκολο ειναι να σε τσιμπησουν και σιγουρα δε θελω να ειμαι εγω! Ευχαριστω
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Να ρωτήσω εγώ κάτι. Αν έχω ένα σπίτι που είναι στο όνομά μου, στο όνομα του πατέρα μου και στο όνομα του αδερφού μου. που έχουμε αντίστοιχα 1000€, 25000€ και 45000€ εισόδημα (λέμε τώρα) τι επιδότηση μπορείς να πάρεις; Ισχύει το μεγαλύτερο εισόδημα; Ή μπορώ να επικαλεστώ το μικρότερο;
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δεν εχει κανει καμια ανακαινιση προς το χειροτερο., απλα εμαθε και θελει να μπει στο προγραμμα. ανεμομαζωματα διαβολοσκορπισματα ας προσεχε ας ρωταγε ας τον ενημερωναν δεν ειμαι κακος... αρπαχτηκα με την γυναικα λολ
kgoulas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Καλημέρα. Έχω πελάτη για διαμερίσματα του οποίου έκανα την όλη διαδικασία στην ΕΘΝΙΚΗ για την εισαγωγή στο εξοικονομώ. Οι προκαταβολές εκταμιεύτηκαν, έχουν γίνει οι παρεμβάσεις, έχει εκδοθεί το 2ο ΠΕΑ και υποβλήθηκαν τα έγγραφα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επίσης, είμαι και σύμβουλος έργου. Αν ξέρει κάποιος συνάδελφος: α) πότε καταβάλλονται τα χρήματα για τα ΠΕΑ στον ωφελούμενο? β) πότε καταβάλλονται τα χρήματα για αμοιβή συμβούλου έργου?
dimkourt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Να ρωτήσω εγώ κάτι. Αν έχω ένα σπίτι που είναι στο όνομά μου, στο όνομα του πατέρα μου και στο όνομα του αδερφού μου. που έχουμε αντίστοιχα 1000€, 25000€ και 45000€ εισόδημα (λέμε τώρα) τι επιδότηση μπορείς να πάρεις; Ισχύει το μεγαλύτερο εισόδημα; Ή μπορώ να επικαλεστώ το μικρότερο; Αίτηση στο όνομα αυτού με το μικρό εισόδημα (1000€ --> 70% επιδότηση) Πιθανότατα εγγυητής κάποιος από τους υπόλοιπους
stvxri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 α) πότε καταβάλλονται τα χρήματα για τα ΠΕΑ στον ωφελούμενο? β) πότε καταβάλλονται τα χρήματα για αμοιβή συμβούλου έργου? και τα δυο στο τελος μαζι με τους προμηθευτές
liv25k Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Θα δεχόσασταν εικονικό τιμολόγιο διατάξεων αυτοματισμού σε επιτοίχιο λέβητα ΦΑ, μόνο και μόνο για την εκταμίευση των 600€ που δίνει το πρόγραμμα; Με πιέζουν να το κάνω γιατί λέει το κάνουν οι περισσότεροι συνάδελφοι και δε φαίνεται με κανέναν τρόπο αν υπάρχει ή όχι το kit εσωτερικά του λέβητα. Είμαι υπερβολική που φοβάμαι να το προχωρήσω;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα