thntoumas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Κάθε δαπάνη που ανήκει είτε σε κάποια γενική κατηγορία(π.χ. Αναβάθμιση συστήματο θέρμανσης) είτε σε επιμέρους κατηγορία(π.χ. μόνωση σωληνώσεων δικτύου διανομής ) για να είναι επιλέξιμη, θα πρέπει αυτή καθέ αυτή, σε κάποιο βαθμό, να επιφέρει εξοικονόμηση ενέργειας. Σε αυτήν τη βάση η συγκεκριμένη δαπάνη δεν είναι επιλέξιμη.
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 @liv25K Η θερμομόνωση της στέγης επιδοτείται πάντως. Εάν θα μονώσεις την πλάκα κάτω από τη στέγη, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. @nzerman Τώρα τα ρεύματα τι δουλειά έχουν βρε συνάδελφε;
nick_61 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δαπάνες για αναβάθμιση σε τριφασική παροχή εμπίπτουν; Αν πρόκειται να το συνδυάσεις με εγκατάσταση αντλίας θερμότητας όπου χρειάζεσαι αυξημένη παροχή ρεύματος, νομίζω πως ναι μπορείς.
nzerman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Μάλιστα… Βασικά να το θέσω διαφορετικά. Είναι η αναβάθμιση της παροχής απαραίτητη εργασία για την λειτουργία της αντλίας; Αν ναι τότε γιατί να μην εμπίπτει στις «Πρόσθετες αναγκαίες εργασίες για την ολοκληρωμένη υλοποίηση της παρέμβασης»; Νομίζω πως διαφωνώ με την ενεργειακή προσέγγιση συνάδελφε thntoumas γιατί και τα κεραμίδια είναι εν δυνάμει επιλέξιμη δαπάνη χωρίς να αναβαθμίζουν ενεργειακά. βλ. http://exoikonomisi.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=660&language=el-GR
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (edited) Και εγώ συμφωνώ με την άποψη του nzerman. Αλλά ο κριτής θα είναι το υπουργείο.... Edited Νοέμβριος 27 , 2013 by Faethon11
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 αν και σίγουρα θα έχει απαντηθεί το search engine δε με βοήθησε και πολύ... αν ένα μεγάλο μέρος ενός σπιτιού είναι αυθαίρετο (αλλά τακτοποιημένο με 4014), μπορεί να υπαχθεί όλο στο εξοικονομώ ; επίσης αν δεν έχει θέρμανση (έχει μόνο προεγκατεστημένες σωληνώσεις), φαντάζομαι μπορώ να πάω σε αντλία θερμότητος, έτσι δεν είναι ;
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 καταρχας πρεπει να παει 4178 και να ναι ΟΛΟ εξοφλημενο... ακομα και αν μπει χθες
peros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Συνάδελφοι καλησπερα...εχω κ γω ενα ερωτημα να θεσω..προσφατα εγκριθηκα στο εξ οικονομω για το διαμερισμα μου ειμαι ενεργειακος επιθεωρητης γνωριζω οτι δεν μπορω να κανω τα 2 πιστοποιητικα ομως μπορω να μπω σαν συμβουλος εργου????απο την στιγμη που το προγραμμα θα το τρεξω εγω.....το χει κανει κανας αλλοσ συναδελφοσ???
impalnto Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 ούτε σαν σύμβουλος έργου μπορείς να μπεις.Δες εδώ ερώτηση 11 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα