antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Ερώτηση, ανοιγόμενες πόρτες χωρίς υαλοστάσιο αλλά με πάνελ αλουμινίου, εμπίπτουν στην επιδότηση των ανοιγόμενων κουφωμάτων ή έχουμε θέμα? Ναι εφόσον "΄βλέπουν" σε εξωτερικό αέρα. (όχι σε Μ.Θ.Χ. π.χ. διάδρομο ή κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας κλπ)
yian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Όντως είναι σε επαφή με εξωτερικό αέρα. Επίσης, δεν είναι εξολοκλήρου από πάνελ αλουμινίου αλλά 2/3 πάνελ και 1/3 υαλοστάσιο. Σύμφωνα με τις απαντήσεις σας λοιπόν θεωρώ ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα να τις εντάξω στα "ανοιγόμενα".
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 (edited) τεσπα δεν εχω διακιολογια απλα στηριχθηκα λιγο στα λογια του ιδιοκτητη λιγο απροσεξια μου χε πει οτι εχουν 50-50 με την μανα του ΨΙΛΗ και τση φορμα του υπεκα δηλωσα 50 50 ψιλη μετα ομως ειδα οτι ειναι πληρης 50 50 και στην αιτηση του εξοικ/μω το διωρθωσα να παω για ανακλιση? θα φαω φολα?..... να παρω τσιγαρα? να κανω κρατηση το κελι 33? η θα το φανε τα ποντικια? ??????????? Edited Ιανουάριος 24 , 2014 by OTTO_engine
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Επειδή θέλω να μπω στο πρόγραμμα για αναβάθμιση της οικίας μου το πρόγραμμα ειναι σε ισχύ;σε ποιο link μπορω να βρω πληροφορίες; ευχαριστώ
liv25k Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Σε ισχύ είναι ναι. Δες εδώ http://exoikonomisi.ypeka.gr/
yian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 (edited) http://exoikonomisi.ypeka.gr/ Με έφαγες στη στροφή liv25k.. Edited Ιανουάριος 24 , 2014 by yian
spapako Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Αφού στη φόρμα για το "εξοικονομηση" είσαι ΟΚ, εγώ θα το άφηνα ως έχει το ΠΕΑ.
stvxri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 συναδελφοι σε περιπτωση που υπαρχουν κι αλλοι συγκυριοι στο ακινητο τοτε το προγραμμα αναφερει οτι πρεπει να συναινεσουν με την υπευθυνη δηλωση. στο εντυπο της αιτησης εχει στο πεδιο των συγκυριων να σημειωσουμε ονοματεπωνυμο, ποσοστο και ειδος συγκυριοτητας και στην τελευταια στηλη να γραψουμε ενα ΝΑΙ Ή ΟΧΙ για την υπευθυνη δηλωση. αυτο το ναι ή οχι σημαινει οτι ναι εχω προσκομισει την υπευθυνη δηλωση ή οτι ναι συναινει ή οχι δεν συναινει? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να προχωρησει ενα προγραμμα εαν καποιος συγκυριος δεν συναινεσει? σας εχει τυχει?
nick_61 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 1. Το ναι ή όχι αναφέρεται στην ύπαρξη Υ.Δ. 2. Μη το ρισκάρεις να προχωρήσεις αν δεν έχεις την Υ.Δ. των συγκυρίων. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα