xaralas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 - Ναι, σε ένα σενάριο. - Στην σελίδα του προγράμματος, υπάρχει πακέτο με όλα τα έντυπα. - Το 200 δε ξέρω τι είναι, αλλά το ΠΕΑ επιδοτείται σύμφωνα με τις παλιές ελάχιστες +ΦΠΑ. Σ'ευχαριστώ!! Το 200 ειναι το ελαχιστο που επιδοτει η τραπεζα, το ειχα διαβασει στην σελιδα του προγραμματος.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Το 200 ειναι το ελαχιστο που επιδοτει η τραπεζα, το ειχα διαβασει στην σελιδα του προγραμματος. Τι ακριβώς είναι αυτό; Για ΠΕΑ μιλάμε;
antboton Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 200 είναι ελάχιστη αμοιβή για μονοκατοικία χωρίς φπα
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δηλ αν έχω μονοκατοικία 80 τ.μ. δε θα λάβω 80*1.5=120 ευρώ αλλά 200 (συν ΦΠΑ πάντα);;; Τα 120 δεν θα τα επιδοτήσει το πρόγραμμα;
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 - Για διαμέρισμα, 2,0 ευρώ/τμ (ελάχιστη αμοιβή 150 ευρώ) - Για μονοκατοικία, 1,5 ευρώ/τμ (ελάχιστη αμοιβή 200 ευρώ) - Για πολυκατοικία, 1,0 ευρώ/τμ (ελάχιστη αμοιβή 200 ευρώ)
stvxri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 συναδελφοι οπως γνωριζουμε οι προσφορες απο αναδοχους προμηθευτες ειναι προαιρετικες. λοιπον, εγω συμπληρωνω το παραρτημα 7 ως εξης: στην 3η σελιδα εαν δεν εχω παρει προσφορες δεν συμπληρωνω τιποτα στον πινακα? δηλαδη λευκος? ή να συπληρωσω ολα τα κελια εκτος απο αυτα της ονομασιας προμηθευτη και αφμ ? το ποσο θα βαλω το ανωτατο ποσο που βαζω και στον πινακα της 2ης σελιδας.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Oι προσφορές είναι προαιρετικές αλλά χωρίς όνομα προμηθευτή και ΑΦΜ δεν προχωράει. Πρέπει να μπουν οπωσδήποτε και μετά αν θες πας αλλού (δεν είναι δεσμευτικά). Τιμές μονάδος βάλε τις μέγιστες.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Οχι Η υποβολη προσφορων ειναι προαιρετικη Η υπαρξη τους υποχρεωτικη Κατι σαν το ΠΕΑ με την ηλεκτρονικη θεωρηση μισθωτηριου ενα πραμα Απαξ και υποβληθει ο φακελος με τα στοιχεια τοων συνεργειων, δυσκολα να αλλαξουν, διοτι στα ονοματα και στα ΑΦΜ αυτων θα κατατεθουν οι προκαταβολες, σε λογαριασμους που θα ζητηθουν.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 - Για διαμέρισμα, 2,0 ευρώ/τμ (ελάχιστη αμοιβή 150 ευρώ) - Για μονοκατοικία, 1,5 ευρώ/τμ (ελάχιστη αμοιβή 200 ευρώ) - Για πολυκατοικία, 1,0 ευρώ/τμ (ελάχιστη αμοιβή 200 ευρώ) Συγνώμη που θα επιμείνω λίγο ακόμα σε αυτό απλά επειδή μου διέφευγε μέχρι σήμερα, αν δηλαδή πάρω από τον πελάτη ποσό μικρότερο από την ελάχιστη πχ 140 ευρώ για διαμέρισμα) τι γίνεται; Δεν επιδοτείται σε αυτήν την περίπτωση;;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα