Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μεζονέτα καλή, φαίνεται να τα έχουν, αλλά μόλις είδα την κόρη κατάλαβα γιατί ακόμη μένει μαζί τους.. :mrgreen:  :mrgreen:

• Απαντήσεις 4,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

πες της να σταθεί κολητά στον τοίχο όταν κάνει το επίχρισμα ο μάστορας, έχει επιδότηση 70%..... :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

έχω παρατηρήσει πως στις 2 τελευταίες εγκρίσεις, δεν υπάρχουν πολλές από θεσσαλία, για την ακρίβεια, είναι απειροελάχιστες. Έχει ακούσει κάποιος κάτι για την Θεσσαλία. Μήπως τελειώσανε τα κονδύλια? Αν υπάρχει καποια πληροφορία, θα μας βοηθούσε καθώς πρέπει να ενημερώσουμε τους πελάτες μας αν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσιεύτηκε

συναδελφε παρε ενα τηλεφωνο στο εξοικονομω στο 2106241840 και ρωτα για την περιφερεια σου. κατα πασα πιθανοτητα υπαρχουν χρηματα και ετσι βγαινουν αποφασεις μονο για αττικη , κεντρικη και δυτικη μακεδονια που ειχαν παγωσει πιο παλια.

Δημοσιεύτηκε

Με εκπληξη μου διαπιστωνω πως υπαρχουν ακομα αιτησεις απο Νομο Θεσσαλονικης που γινονται δεκτες...!

Τελικα το προγραμμα τρεχει ακομα?

Υπαρχουν διαθεσιμα κονδυλια?

Τι γινεται? Ξερει κανενας?

Δημοσιεύτηκε

Ερώτηση. Γνωρίζουμε αν μπορώ στο πρόγραμμα να εντάξω μόνο αντικατάσταση παντζουριών χωρίς να έχουν αλλάξει τα αντίστοιχα κουφώματα; Παίζει ρόλο;

Και επίσης γενικότερα, τα παντζούρια πρέπει να έχουν κάποια πιστοποίηση;

Δημοσιεύτηκε

Απο μονα τους τα πατζουρια δε παιζει να σε αλλαξουν κατηγορια ή να εχεις 30% μειωση καταναλωσης οπως οριζει το προγραμμα.

Αν συνδυαζονται με αλλες επεμβασεις βεβαιως και μπορεις να τα αλλαξεις...

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

1. Nαι μπορείς.

CE ίσως να έχουν (δεν νομίζω). Άλλη πιστοποίηση για ποιό πράγμα? (ούτε U μπαίνει πουθενά, ούτε σκίαση, ούτε κάτι άλλο)

Edited by antloukidis
Δημοσιεύτηκε

Δηλαδή αν με μία επέμβαση πχ αντλία, πιάσω την κατηγορία ή το 30%, μετά μπορώ να πάω να αλλάξω 2 παράθυρα πχ έτσι γιατί το καλύπτει το πρόγραμμα? Η ότι άλλο, μέχρι 15.000 με ΦΠΑ?

Δημοσιεύτηκε

Φυσικά μιλάμε για συνδυασμό με άλλες παρεμβάσεις. Ο λόγος που ρωτάω είναι ο εξής. Σε μία αίτηση ο ιδιοκτήτης ήθελε να βάλει αντλία θερμότητας να βάλει θερμοπρόσοψη και να βάλει και 2 σήτες σε κάποια κουφώματα. Είχα επικοινωνήσει με το ΕΤΕΑΝ για να ρωτήσω επειδή δεν το γνώριζα και η υπάλληλος που μίλησα μου είπε ότι το πρόγραμμα καλύπτει κανονικά και τις σήτες και μπορούν να μπουν ως σύστημα σκίασης. Σε αυτήν την κατηγορία παρεμβάσεων. 

Ωστόσο σήμερα το μεσημέρι έμαθα από την τράπεζα πώς σε πρώτη φάση κόψαν τις σήτες. Μάλιστα η υπάλληλος πρότεινε αν μπορούμε να τις περάσουμε με κάποιο άλλο τρόπο και έτσι σκέφτηκα αν θα μπορούσαμε να το περάσουμε ως 2 παντζούρια αντί για 2 σήτες. Για αυτό ρωτάω. Ξέρω πώς δεν είναι ότι πιο τίμιο, αλλά νομίζω ότι είναι εξίσου τίμιο με το να σου λένε ότι οι σήτες περνάνε και μετά να έρχονται να σου λένε ότι δεν περνάνε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.