Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Ναι, εκτος απο σωματα (τα οποια τα βαζεις με υπερκοστολογηση)
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 thanks inzaghi Και παίρνεις προσφορές αναλυτικά για σωληνώσεις αερίου και λέβητας αερίου ή μια προσφορά σαν συνολική εγκατάσταση θέρμανσης?
γ.ταφ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Συνάδελφοι καλησπέρα. Σε άλλο θέμα, σχετικά με το λογαριασμό IBAN που δηλώνει ο σύμβουλος έργου, κάποιοι έλεγαν ότι πρέπει ή ότι καλύτερα είναι ο λογαριασμός να είναι όψεως. Από που προκύπτει κάτι τέτοιο; Εγώ έχω δηλώσει λογαριασμό ταμιευτηρίου σε προηγούμενα εξοικονομώ (άχετα αν δεν έχω πληρωθεί ακόμα) κ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω κ σ' αυτό που τρέχω τώρα. Τι λέτε;
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Παιρνεις μια συνολικη προσφορα και καθαρισες Ο λογαριασμος κι εμενα μου ζητησαν να ειναι οψεως, δεν ξερω γιατι
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 θελει επαγγελματικο λογαριασμο εεεεφφφφφφφτττττττττττααααααααααααααααασσσσσσσσσσσσσσεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιι
γ.ταφ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Δλδ ταμιευτηρίου δεν έχει βάλει κανένας σας;
nick_61 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Η Πειραιώς θέλει οπωσδήποτε όψεως Στις άλλες αρκεί ταμιευτηρίου.
tanasi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 στην Πειραιώς που έδωσα πρόσφατα ταμιευτηρίου, μου τον γύρισαν πίσω και πήγα έβγαλα όψεως.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα