stvxri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (edited) βαζεις οτι εχει κοπει στο τιμολογιο. ακου καλυτερα τον tsx για να μην μπλεξεις για αμελητεα διαφορα. Edited Οκτώβριος 3 , 2013 by stvxri
1975 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δεν θα αλλάξεις τίποτε στο ΠΕΑ δηλαδή στο 2ο ΠΕΑ θα αφήσω 19,37τ.μ?. ΔΕν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με το τιμολόγιο που αναφέρει 20?
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (edited) - Edited Οκτώβριος 3 , 2013 by tsx
kostas K Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Για τόσο αμελητέες διαφορές δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Καλύτερα γράψε αυτό που μέτρησες και έβαλες στο 1ο ΠΕΑ.
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Κι εγώ θα έλεγα να το αφήσεις ως έχει, 19,37. tsx δεν καταλαβαινω τι γραφεις Το ανησυχητικό θα ήταν να καταλάβαινες τι γράφει... 1
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Έγραφα μια ώρα και μου τα έβγαλε κινέζικα @#$@# Το συμπερασμα ήταν να μην ανησυχείς γιατί η διαφορά είναι μικρή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, προχώρα το. Ποιος όμως έχει κάνει λάθος μέτρηση; Μήπως ο αλουμινάς για να πάρει περισσότερα χρήματα; Αν θες προσπαθείς να προστατέψεις τον πελάτη σου
1975 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 και στο παράρτημα Χ που συμπληρώνω ποσότητα τι θα βάλω που ζητάει κόστος δαπανών βάσει παραστατικών? 20 τ.μ που γράφει το τιμολόγιο ή 19,37τ.μ που θα βάλω στο ΠΕΑ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα