gio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Κανε προσαρτημα και εξηγησε τους λογους εκει. Δωσε και το χαρτι που σου εδωσαν απο Δημο. Δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lym Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Μπορεις να μου επισυναψεις το προσάρτημα? Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 θα το βαλω αυριο γιατι δεν ειμαι στο γραφειο που εχω τα αρχεια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 (edited) Στις πιο πίσω σελίδες υπάρχει το Link αρκετές φορές Υπάρχει και στο site του buildingcert Edited Δεκέμβριος 23 , 2013 by tsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Πρώτη υπαγωγή (δική μου) για Θεσσαλονίκη, με αίτηση μετά την αναστολή του προγράμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t54g05 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 καλημέρα και χρόνια πολλά. Πάνε 3 μήνες που υπέβαλα αίτηση για το πρόγραμμά αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της αίτησής μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lym Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Παίδες το προσάρτημα αυτό είναν για ΠΕΑ.Τι σχέση έχει με το δικό μου πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Ναι όντως δεν έχει. Νομίζω αυτό που έκανες είναι ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 (edited) καλημέρα και χρόνια πολλά. Πάνε 3 μήνες που υπέβαλα αίτηση για το πρόγραμμά αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της αίτησής μου; Αν είναι αίτηση για προέγκριση, είναι πολύ το διάστημα, να ενοχλήσεις την τράπεζά σου. Αν είναι για έγκριση και υπαγωγή, κάνε λίγο υπομονή ακόμα, συνήθως παίρνει πάνω από 4 μήνες. Edited Δεκέμβριος 24 , 2013 by nick_61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t54g05 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Ευχαριστώ πολύ. Έγκριση για υπαγωγή είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα