katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 παιδιά sos οι ηλιακοί πρέπει να φέρουν CE ή κάποια άλλη πιστοποίηση? που φαίνεται σε νομοθεσία αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 πρεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 ξέρουμε κάποια νομοθεσία που το αναφέρει ?, γιατί μεσα στο εξοικονομώ δεν το έχει στα CE Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 http://exoikonomisi.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=680&language=el-GR λαθος δεν ειναι υποχρεωτικο οταν δεν επιβαλεται απο καποιο νομο τωρα ..... εγω παντως αποφευγω να βαζω χωρις ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 δηλαδή υφίσταται υποχρέωση ή οχι από την κείμενη νομοθεσία να έχουν CE oi ηλιακοί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgoskon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 καλημερα οταν σε πολυκατοικια εκδοθει ενα ΠΕΑ για το συνολο κτιριου και υπαρχουν διαμερισματα προς ενικοιαση, η εφορια κανει αποδεκτο στα μισθωτηρια το ΠΕΑ του κτηριου για περισσοτερα του ενος διαμερισματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thntoumas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Τα έκανε. Πλέον τα μισθωτήρια συμβόλαια δεν κατατίθενται στη Δ.Ο.Υ. αλλά γίνεται δήλωση μίσθωσης με ηλεκτρονικό τρόπο, με χρήση των υπηρεσιών του taxisnet. Εκεί γίνεται προαιρετική καταχώριση των στοιχείων του εκδοθέντος Π.Ε.Α.. Όλα τα προς ενοικίαση διαμερίσματα θα καταχωρίσουν το ίδιο Π.Ε.Α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pggiotas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Ναι..... Αν και πλέον δεν κατατίθεται το μισθωτήριο με το ΠΕΑ στην εφορία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgoskon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos~ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2014 konstantinos~ [ Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει τακτοποίηση των 3τμ μαζί με κάποιες άλλες αυθαιρεσίες που έχει στο οικόπεδο ή θεωρείται ότι αυτή η μικρή διαφορά δεν είναι λόγος για να κοπεί από το πρόγραμμα; ] εγω θα την εκανα την κουβεντα για τακτοποιηση για 3τμ γιατι να χασω τον υπνο μου? εχω χασει 3 4 πελατες που δηθεν ξεραν για 5τμ και ειχαν 50τμ αυθαιρετα να σε ρωτησω αλλιως ... αν γινοταν πωληση τι θα υπεγραφες? Μα δεν θέλω να δώσω βεβαίωση μεταβίβασης . Όταν κάνουμε ΠΕΑ δεν αποτυπώνουμε την κατάσταση όπως είναι; Μας ενδιαφέρουν οι αυθαιρεσίες; Το εξ οικονομω δε γνωρίζω αν κόβει αιτήσεις για αυθαίρετα των 3τμ. Και ακόμη αν τακτοποιηθούν οι αυθαιρεσίες , πως θα διασταυρωθουν από την τράπεζα τα συνολικά τετραγωνικά; Γτ στην άδεια δεν αναγράφονται τ.μ. απλά τα βγάζω από εμβαδομετρηση της κάτοψης. Μπορεί η τράπεζα να απορρίψει την αίτηση γι αυτόν το λόγο κ να το θεωρήσει άνευ οικοδομικής άδειας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα