tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Συνάδελφε για να σου δώσω να καταλάβεις πρόκειται για μια προεξοχή της πλάκας 1.50*2.00 από το περίγραμμα του κτιρίου όπως αποτυπώνεται στο απόσπασμα της άδειας. Όμως τα συνολικά τετραγωνικά είναι 80+3(το εκτός περιγράμματος)= 83τ.μ. και στο φύλλο αδείας φαίνονται 85,50τ.μ (μετρώντας και στην δόμηση έναν ανοικτό η/χ είτε από λάθος είτε για κάποιο λόγο εκείνης της εποχής-άδεια του 1969). Επομένως το ερώτημα μου πηγάζει από το ποιος μπορεί να θεωρηθεί λόγος να κοπεί από το πρόγραμμα: α) λόγω καθαρά πολεοδομικών αυθαιρεσιών ή β) λόγω ένταξης στο πρόγραμμα περισσότερων τ.μ. απ΄όσα αναφέρει η άδεια.(κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει όπως αναλύω παραπάνω) Αν είναι έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα. Προχωράς κανονικά. Το πρόγραμμα δεν κάθεται να "ψειρίσει" τη νομιμότητα, αρκεί να μην υπάρχει σημαντική διαφορά με την άδεια.
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 τον 5ο νομο του Μαξουελ "που θα πεσεις" τον ξερετε?
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Εγώ πιστεύω οτι οι σίτες δεν είναι επιλέξιμη δαπάνη από μόνη της. Κανε ένα τηλ στην ΕΤΕΑΝ και ρώτα για να είσαι σίγουρος και πες μας τι σου είπαν να ξέρουμε και εμείς Μόλις μίλησα με ΕΤΕΑΝ και μου είπαν ότι είναι επιλέξιμη δαπάνη σαν σύστημα σκίασης και μόνη της η σήτα.
deathlok Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (edited) Ας βγάλουν όμως καμία έγγραφη ανακοίνωση (ή έστω ας το βάλουν στις ερωτοαπαντήσεις στην σελίδα του εξοικονομώ) γιατί από τον οδηγό δεν προκύπτει ότι περνάνε οι σίτες. (Εγώ τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν τις πέρναγα) Edited Φεβρουάριος 26 , 2014 by deathlok
kan62 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Εδώ ο Χατζηδάκης σφάζεται στην ποδιά των αλουμινάδων ... και δε θα πέρναγε η σίτα ως σύστημα σκίασης ; Σιγά μη κάνουμε εξοικονόμηση ...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Νομίζω πως οι σίτες θεωρούνται σύστημα σκίασης σε συνδυασμό με παντζούρια.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Με τη σιτα προφανως και εξοικονομεις ενεργεια..... που σπαταλας κυνηγωντας τις μυγες που μπαινουν το καλοκαιρι.... Ε οχι και συστημα σκιασης η σιτα... Μην τρελαθουμε τελειως...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Με τη σιτα προφανως και εξοικονομεις ενεργεια..... που σπαταλας κυνηγωντας τις μυγες που μπαινουν το καλοκαιρι.... Ε οχι και συστημα σκιασης η σιτα... Μην τρελαθουμε τελειως... Όμως με τη μυγοσκοτώστρα δημιουργείς ρεύματα αέρα που δροσίζουν.... (συγνώμη..το παραχέ.....)
gio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (edited) Να παω εγω τωρα στα αρχικα ακομη το εξοικονομω.....μη βαρατε!!!! Θελω να δηλωσω εξωτερικη πλευρικη μονωση και στο ισογειο και στον οροφο. Συμφωνα με το σχημα...ποιες πλευρες θα μετρησω? (1-2-3-4-Γ-Δ)???? την εξωτερικη του κλιμακοστασιου? (1-2-3-4-Α-Β)??? Edited Φεβρουάριος 26 , 2014 by gio
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Τυπικά (και πιο σωστά) την πρώτη (1-2-3-4-Γ-Δ).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα