Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 (edited) Οχι βεβαια. Ο κατασκευαστης σου δινει το g του υαλοπινακα Εσυ θελεις αυτο το νουμερο, πολλαπλασιασμενο επι το 0,9 που ειναι το ggl πολλαπλασιασμενο επι το ποσοστο υαλοπινακα στο συνολικο σου ανοιγμα. Μη μπερδευεσαι... Οποτε θα υπολογισεις τι ποσοστο υαλοπινακα εχει το κουφωμα σου και αυτο θα το πολλαπλασιασεις με το g που σου δινει ο κατασκευαστης, επι 0,9 Edited Μάρτιος 21 , 2014 by Inzaghi
TRZ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Οχι βεβαια. Ο κατασκευαστης σου δινει το g του υαλοπινακα Εσυ θελεις αυτο το νουμερο, πολλαπλασιασμενο επι το 0,9 που ειναι το ggl πολλαπλασιασμενο επι το ποσοστο υαλοπινακα στο συνολικο σου ανοιγμα. Μη μπερδευεσαι... Οποτε θα υπολογισεις τι ποσοστο υαλοπινακα εχει το κουφωμα σου και αυτο θα το πολλαπλασιασεις με το g που σου δινει ο κατασκευαστης, επι 0,9 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
TRZ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 σε ενεργειακο τζακι το ποιοι συνδεεται με σωματα καλοριφερ βαζουμε για ισχυ την ονομαστικη θερμικης ισχυ και για βαθμο αποδοσης το ποσοστό που αποδιδει στο χώρο ή αυτο πουαποδιδει στο νερο? δεν το εχω δει σε καποια τεχνικη οδηγια.
TRZ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 κατι μου θυμιζει.... κατι μου θυμιζει... βρε τι μου θυμιζει..... λολ σαν αυτο πολλα!!!.... αλλα κατι μου θυμιζει .... ξολ τι εννοεισ???????????
TRZ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 σε σεναριο για κουφωματα εβαλα ενα U 2.40 και τελικα με την προσφορα του κατασκευαστη θα τοποθετηθουν κουφωματα με πολυ καλυτερο U υπαρχει προβλημα. στο εντυπο προτασησ παρεμβασεων βασει του ΠΕΑ θα γραψω αυτα που εχω βαλει στο ΠΕΑ?
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Θα βάλεις ότι βλέπεις στην επιθεώρηση. Δηλαδή ότι λένε τα τιμολόγια και τα πιστοποιητικά.
TRZ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 ειμαι στο πρωτο ΠΕΑ και εκανα σεναριο με U 2.40 και θελω να συνταξω το εντυπο προτασησ παρεμβασεων βασει ΠΕΑ . στην προσφορα εχω U 1.38. θα γραψω αυτα π λεει η προσφορα ή το ΠΕΑ?
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Εγώ στην περίπτωσή σου βάζω U< ή =2,40
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Στο εντυπο προτασης παρεμβασεων γραψε για συντελεστη θερμοπερατοτητας μικροτερο η ισο αυτης της τιμης που υπολογισες στο σεναριο και θα εισαι οκ Τι προβλημα να χεις? Που θα εξοικονομηθει περισσοτερη ενεργεια?
TRZ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 (edited) ρωταω γιατι ειναι ηπρωτη φορα που το συμπληρωνω και μηκανω καμια χαζομαρα ευχαριστω πολυ!!!! πρεπει να αναφερω και τατετραγωνικα? ή μονο τα τεχνικα ενεργειακα χαρακτηριστικα? Edited Μάρτιος 23 , 2014 by TRZ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα