Fade2Black Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2016 http://www.enikonomia.gr/economy/128057,mechri-pote-ischyei-to-programma-exoikonomo-kat-oikon-oroi-kai-pr.html Μπορώ να ρωτήσω αυτό εδώ σε τη ακριβώς αναφέρεται;;; Sent from my iPhone using Tapatalk
Raniak20 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Νομιζω απευθυνεται σε φορεις και οχι σε ιδιωτες ......
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 (edited) Στο παράρτημα Χ κατά τη σύνταξη του φακέλου εκταμίευσης, τα ποσά του πίνακα που αφορούν τις επιμέρους εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι με το ΦΠΑ ή ως καθαρές αξίες χωρίς ΦΠΑ ? Edited Δεκέμβριος 4 , 2016 by yian
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 (edited) Στα όρια των επιλέξιμων δαπανών περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ, που αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη για το Πρόγραμμα. Οπότε, αν δεν τα ξεπερνάς -μάλλον- μπορείς να βάλεις μεικτά τα ποσά. Edited Δεκέμβριος 5 , 2016 by panos-vicious
cve20126 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2017 http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/eksoikonomo_kat_oikon_me_epidotisi_eos_70-64893478/
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2017 Και με το παλιό τι εικάζουμε; Τέλος ή μπορεί να βγει κι άλλη λίστα μέχρι τον Απρίλιο; Sent from my iPhone using Tapatalk
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 (edited) Με το παλιό.....πάπαλα. Νομίζω περιμένουμε μια τελευταία λίστα και τέλος. Αρα σχεδόν όσοι έχουν μείνει...με το καινούργιο. Edited Ιανουάριος 31 , 2017 by gio
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Ναι το θέμα είναι, αυτοί που έχουν μείνει από το πρώτο ξεκινάνε πάλι την διαδικασία από την αρχή; Η συνεχίζουν από κει που μείνανε; Sent from my iPhone using Tapatalk
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 (edited) Ναι το θέμα είναι, αυτοί που έχουν μείνει από το πρώτο ξεκινάνε πάλι την διαδικασία από την αρχή; Η συνεχίζουν από κει που μείνανε; Sent from my iPhone using Tapatalk Συνεχιζουν από εκεί που μείνανε τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει κάποτε από ΕΤΕΑΝ. Δεν ήξεραν βέβαια να μου πουν αν άλλαζαν και οι προϋποθέσεις δανειοδότησης Ερώτηση και για οποίων ξέρει. Έστω και εγκριθεί στη συνέχεια με νέα λίστα η το νέο προγραμμα πελάτης που το έκανα το πρώτο ΠΕΑ. Μπορεί να βρει άλλο μηχανικό μιας και δεν ασχολούμαι με το ελεύθερο επάγγελμα πλέον ως μισθωτός (φορολογικά) η θα πρέπει ντε και καλά να κάνω και το δεύτερο; Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Edited Ιανουάριος 31 , 2017 by ikaros13
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Δε είναι υποχρεωτικό να το κάνεις ούτως ή άλλως δε νομίζω ότι έχεις θέμα. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα