ata Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Ρε παιδιά με το παλιό το πρόγραμμα εγκρίθηκε μετά από καιρό ένας φάκελος, πήρε κανονικά προκαταβολή και από τις 02/01 περιμένουμε την τελική εκταμίευση.. Στο υπουργείο μου είπανε είναι θέμα Εθνικής.. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο; Ξέρει κανένας τίποτα;
*olga* Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 2 που είχα στην Εθνική πληρώθηκαν ακριβώς στο τρίμηνο. Οπότε λίγη υπομονή ακόμη.
stvxri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Εχω περιπτωση στη eurobank η οποια ειχε παρει προκαταβολη και καταθεσαμε τελικο φακελο απο τον σεπτεμβρη ωστε να εκταμιευτει το υπολοιπο ποσο. Ακομα περιμενουμε. Με διαφορα η χειροτερη τραπεζα
*olga* Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2017 (edited) Τα κρατάει η τράπεζα. Τα χρήματα είναι όλα διαθέσιμα από το υπουργείο. Στην Alpha που είχα 1, πληρώθηκε σε 3 εβδομάδες. Δεν το πίστευα... Edited Μάρτιος 16 , 2017 by *olga*
tsx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2017 Οι τράπεζες στέλνουν λίστες με ολοκληρωμένα έργα στο ΕΤΕΑΝ και εκείνο ελευθερώνει τις πληρωμές. Η Eurobank σε αυτό το ενδιάμεσο πρόγραμμα περιμένει για δικούς της λόγους να μαζευτούν πολλές υποθέσεις για να τις στείλει. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Εχω περιπτωση στη eurobank η οποια ειχε παρει προκαταβολη και καταθεσαμε τελικο φακελο απο τον σεπτεμβρη ωστε να εκταμιευτει το υπολοιπο ποσο. Ακομα περιμενουμε. Με διαφορα η χειροτερη τραπεζα Παρομοίως......
nzerman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Οι τράπεζες στέλνουν λίστες με ολοκληρωμένα έργα στο ΕΤΕΑΝ και εκείνο ελευθερώνει τις πληρωμές. Η Eurobank σε αυτό το ενδιάμεσο πρόγραμμα περιμένει για δικούς της λόγους να μαζευτούν πολλές υποθέσεις για να τις στείλει. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω. Γιατί είχε τους Ευρωσυμβούλους ως μεσολαβητές διεκπεραίωσης. Καλησπέρα Ξενοφών.
katrmp Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2017 Νέο ενδιάμεσο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' οίκον» - Ενισχύονται περισσότερα από 6.000 νοικοκυριάΠηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/36427 αυτο ποιούς θα αφορά ακριβώς, αφού είναι προγραμμα ΓΕΦΥΡΑ? θα μπορούν να γινο0υν αιτησεις νέες συμφωνα ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ? ή μόνο όσες εχουν ηδη γινει?
spapako Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Νομίζω αφορά μονο όσες αιτήσεις εχουν ήδη γίνει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2017 Νέο ενδιάμεσο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' οίκον» - Ενισχύονται περισσότερα από 6.000 νοικοκυριά Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/36427 αυτο ποιούς θα αφορά ακριβώς, αφού είναι προγραμμα ΓΕΦΥΡΑ? θα μπορούν να γινο0υν αιτησεις νέες συμφωνα ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ? ή μόνο όσες εχουν ηδη γινει? Αφορα το παλιο προγραμμα. Εκεινους τους 35.000 που δεν ειχε ολοκληρωθει ποτε το προγραμμα. Εχαν πριν 8-10 μηνες "βαλει" 8000 παλιες και τωρα θα βαλουν αλλες 6000. Αρα δεν ειναι νεο προγραμμα. ειναι συνεχεια του παλιου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα