Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης αποθήκης σε κατάστημα


filkon

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Έχω έναν πελάτη που έχει εταιρία-κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (παγωτα) και ο οποίος ψάχνει να ανόιξει υποκατάστημα σε μια άλλη πόλη με σκοπό το χοντρικό εμπόριο.Στην ουσία θα είναι αποθήκη χονδρικού εμπορίου. Ο χώρος τον οποίο βρήκε έχει οικοδομική άδεια αποθήκης και απότι έψαξα στον φάκελο της πολεοδομίας επειδή η άδεια είναι του 2001(αποθήκη) δεν έχει σχέδια Η/Μ, Υδρευση, Αποχέτευση παρά μονο Στατικά,Αρχιτεκτονικά και μια Παθητικη Πυροπροστασία.Επίσης να αναφέρω οτι το κτίριο έχει μόνο φέρον σκελετό.

 

Είναι δυνατόν να νοικιαστεί ο χώρος σαν αποθήκη για χονδρικό εμπόριο τροφίμων (κύριος ή βοηθητικός χώρος) ή χρειάζεται αλλαγή χρήσης?

Εντάσσεται σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και αν ναι σε ποιά υπηρεσία απευθύνομαι για την αδειοδότηση (δήμο)?

Αν δεν χρειάζεται αλλαγή χρήσης θα πρέπει να κάνω ανανέωση οικοδομικής άδειας για τα Η/Μ Υδραυλικά κτλ?Και αν ναι τότε θα είναι βάσει ΚΕΝΑΚ?

Αν χρειάζεται αλλαγή χρήσης θα πρέπει να βγάλω οικοδομική άδεια αλλαγής χρήσης?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.