k984504 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς σε .dwg καποιο σχέδιοσηπτικής δεξαμενής και απορροφητικού βόθρου? Ευχαριστω! Νίκος 1
agior Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Το σχέδιο αυτό εφάρμοσα σε Κυκλαδονήσι με στόχο την οικονομία νερού. Υπάρχουν χωριστά κυκλώματα λυμάτων από τις τουαλέτες που διανέμονται μέσω κοκκώδους υλικού στο υπέδαφος και χωριστά τα νερά από νιπτήρες, νεροχύτες, ντουσιέρες που ανακυκλώνονται. Οι κυλινδρικές δεξαμενές είναι χωρισμένες με τοιχίο στη μέση και δημιουργούνται δυο διαμερίσματα για κάθε κύκλωμα. SEPTIC_TANK9.zip
thanpan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Έχω ένα σχέδιο σε AUTOCAD αλλά δεν ανεβαίνει λόγω μεγέθους. Δώσε το mail σου να το στείλω
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Συνάδελφε αν σου είναι εύκολο ανέβασε το στα downloads
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Έχω ένα σχέδιο σε AUTOCAD αλλά δεν ανεβαίνει λόγω μεγέθους.Δώσε το mail σου να το στείλω Στείλε το σε μένα και θα το ανεβάσω εγώ στο forum.
agior Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Συγνώμη παιδιά, τώρα είδα ότι το αρχείο που είχα ανεβάσει ήταν jpeg και διόρθωσα με ανέβασμα του dwg ζιπαρισμένου.
thanpan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Το ανέβασα στα downloads στην κατηγορία 4.4.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Ευχαριστούμε. Μήπως δεν το ανέβασες τελικά γιατί δεν το βρίσκω.
jimevi13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 δεν βρήκα κάτι στα downloads στην κατηγορία 4.4. .
thanpan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Πήγα dwnlds-add-add file-browse. Έκανα κάτι λάθος; Μου το παρουσιάζει στα My Files σαν unapproved.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα