Engineer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Στη σημερινή δημοσίευση δεν θα σας αποθεώσουμε την ανάπλαση την οποία γίνεται αυτή την εποχή στο έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Δέλτα στο σημείο που βρισκόταν ο παλιός Ιππόδρομος. Ένα από τα πλέον εντυπωσιακά βίντεο μας ξεναγεί μήνα-μήνα στον τρόπο με τον οποίο θα κατασκευαστεί το Κέντρο Πολιτισμού από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που χρηματοδοτεί 100% το οραματικό αυτό έργο. Δείτε σε φωτορεαλιστικό βίντεο τις μεθόδους κατασκευής του πάρκου, της Λυρικής Σκηνής και φυσικά της Εθνικής βιβλιοθήκης αλλά και της τεχνητής λίμνης σε σχήμα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο. Πρόκειται σαφώς για το εντυπωσιακότερο βίντεο της ιστοσελίδας για το 2012. Μέχρι να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια το έργο να ξεδιπλώνεται ας απολαύσουμε το βίντεο κατασκευής του: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aHOJyPOxmnk Πηγή: www.ypodomes.com Click here to view the είδηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Καταπληκτικό πραγματικά το βίντεο και το μελλοντικό έργο!!!! Αλλά πιστεύετε πως αυτή την στιγμή στην χώρα μας είναι αυτό που πραγματικά της λείπει??? Στην επαρχεία είναι παιδιά που αδυνατούν να πάνε σχολείο γιατί το κράτος δεν έχει χρήματα να πληρώσει τα μέσα μεταφοράς των μαθητών!!! Και το μέλλον ανήκει στην Παιδεία και μετά στα μεγάλα καλαίσθητα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα!!! Συγνώμη για την παρένθεση επι του θέματος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Ομολογουμένως εντυπωσιακότατο βίντεο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Ρεπανάκια για την όρεξη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
azisi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Η στέγη μου θύμισε λίγο Σαντορίνη... Ας ελπίσουμε να γίνει σωστά αυτή τη φορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 (edited) Το έργο ξέρω ότι έχει ξεκινήσει. Ποιος είναι ο κατασκευαστής? Μόνο η ΤΕΡΝΑ?? Edited Μάρτιος 20 , 2013 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Τερνα και Impregilo (ο αντιστοιχος Ακτωρ της Ιταλιας). ΦΟΒΕΡΟ το βιντεο, αλλα θα ειναι ιεροσυλια να πω οτι δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ αρχιτεκτονικα το εργο? Σπανια μου αρεσουν κατασκεες του Renzo Piano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα