ntemhs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την δημιουργία καταστήματος? όχι υγιεινομικού ενδιαφέροντος, συγκεκριμένα κατάστημα πώλησης κλιματιστικών. Η άδεια πρέπει να χορηγείται από τον εκάστοτε δήμο αν δεν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 (edited) Γι' αυτού του είδους κατάστημα ΔΕΝ απαιτείται άδεια λειτουργίας και δεν έχει σχέση με το δήμο (αν και γράφεις στο τίτλο για κατάστημα υγειονομικού) Η όλη διαδικασία προβλέπει τρέξιμο στο Εμπορικό επιμελητήριο, εφορία, ΔΕΗ, ΙΚΑ, μύκα, σύκα,.... τι άλλο ? Δεν θυμάμαι Δεν ξέρω πως ανακατεύτηκες ... Edited Μάρτιος 20 , 2013 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemhs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Όντως μου ξέφυγε ο τίτλος, βασικά επειδή ήρθε κάποιος και με ρώτησε αν σε κτίριο με χρήση αποθήκη μπορεί να ανοίξει κατάστημα και του είπα ότι κατά την γνώμη μου πρέπει να κάνει αλλαγή χρήσης του χώρου, απλά επειδή ξέρω ότι για τα υγιεινομικού χαρακτήρα καταστήματα την έγκριση την δίνει ο δήμος σκέφτηκα μήπως εμπλέκεται και σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Αλλαξα τον τίτλο για να μην μπερδευόμαστε. Δεν εμπλέκεται η πολεοδομία σε εμπορικά καταστήματα.Θα ήταν καλό να είχε στην άδεια χρήση καταστήματος.Αν του ζητηθεί από κάπου πες μας το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsiaf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Καλημέρα! Σε εμπορικό κατάστημα (υποδημάτων) είναι απαραίτητη η ύπαρξη τουαλέτας για άδεια λειτουργίας? Εφόσον δεν υπάγεται σε υγειονομικό και είναι απλή διαδικασία. Ισόγειο κατάστημα σε παλαιά οικοδομή. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 Καλημέρα! Σε εμπορικό κατάστημα (υποδημάτων) είναι απαραίτητη η ύπαρξη τουαλέτας για άδεια λειτουργίας? Εφόσον δεν υπάγεται σε υγειονομικό και είναι απλή διαδικασία. Ισόγειο κατάστημα σε παλαιά οικοδομή. ευχαριστώ Δεν βγάζεις άδεια για εμπορικά καταστήματα (μη υγειονομικού ενδιαφέροντος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα