tpanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Ταχυδρομικά σου τη στέλνει την κατάσταση (κάπου το Μάρτη-Απρίλη πρέπει να ήρθε σε εμένα), εφόσον έχεις κίνηση εννοείται στο σύστημα αμοιβών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Βεβαιώσεις εισφοράς υπέρ ΤΕΕ για το 2010 Προς το ΤΕΕ – Τμήμα Μηχανογράφησης Τηλ: 2103291612 Fax: 2103291630 Παρακαλώ πολύ να μου χορηγήσετε συγκεντρωτική λίστα ιδιωτικών έργων για το 20?? και βεβαίωση εισφοράς υπέρ ΤΕΕ για αυτά ταχυδρομικώς. Στοιχεία μηχανικού: Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Αρ. Μητρώου ΤΕΕ Αριθμός λογαριασμού ΕΤΕ Διεύθυνση α Τηλ/Fax Κιν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panmyr Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lia01 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Δεν ξέρω εάν εντάσσεται εδώ ή όχι η απορία μου... Παρέδωσα πρόσφατα το πρώτο μου ΠΕΑ και έκοψα στον πελάτη το ΔΠΥ. Η εισφορά του ΤΕΕ, και οι κρατήσεις για ΤΣΜΕΔΕ και ΕΜΠ βαρύνουν εμένα ή τον πελάτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Αν δεν το έχετε ξεκαθαρίσει στη συμφψνια σας και να τα έχετε υπολογίσει κατά καποιο τρόπο και αυτά, τότε επειδή πληρώνονται στο όνομα του μηχανικού είναι δική μας υποχρέωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Οι οποιεσδήποτε κρατήσεις επί των αμοιβών του μηχανικού είναι υποχρέωση του μηχανικού. Οποιαδήποτε συμφωνία που ρυθμίζει διαφορετικά το θέμα των κρατήσεων επί των αμοιβών, δεν μπορεί να είναι γραπτή διότι είναι φορολογικό ατόπημα. Άρα δεν μπορεί και να γίνει απαιτητή σε περίπτωση προβλήματος. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 To ΤΣΜΕΔΕ πλέον δεν αφαιρείται από το φορολογητέο εισόδημα ? Αντίθετα αφαιρείται το 10% αυτού από τον συνολικό φόρο που θα πληρώσουμε ? Έχει αλλάξει ο νόμος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Αλλο οι ασφαλιστικες εισφορες και αλλο οι εισφορες υπερ ΤΣΜΕΔΕ επι των αμοιβων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Για τις ασφαλιστικές εισφορές μιλάω. Τι ισχύει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Θα κανεις το ερωτημα σου, στο αντιστοιχο θεμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα