ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Πάντως εγώ τα: - Συνδρομή ΤΕΕ - Εισφορές υπέρ ΤΕΕ - Εισφορές υπέρ ΤΣΜΕΔΕ - Εισφορές υπέρ ΕΜΠ - Χαρτόσημο (2,4% εισφορών ΤΣΜΕΔΕ, ΕΜΠ) Τα περνάω κανονικότατα ως έξοδα στο βιβλίο εσόδων - εξόδων. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Συμφωνώ με ΙΑΣΟΝΑ. Το ίδιο πράττω και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Και πολυ καλα κανεις.. Για τις κρατησεις υπερ ΤΕΕ (με το παλιο συστημα) ερχεται ετησια λιστα καπου μεσα στο Φεβρουαριο και το περναγα μεχρι τωρα στην φορολογικη δηλωση... Τωρα κανονικα στα βιβλια (αν δω οτι και παλι στελνουν λιστα, θα μπαινει μονο στη δηλωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Καλα έ , δεν το έβαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 (edited) Το τσμέδε στέλνει λίστα? Μου λέει ο λογιστής δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις. -(Γέλιο) Μπα, στα κεντρικά στην Αθήνα δεν υπάρχει περίπτωση να το σηκώσουν Μέχρι στιγμής δεν μου έχουν στείλει ποτέ και αυτό λογικά ισχύει για όλους εφόσον η κατάθεσή ης γινόταν ξεχωριστά από την αμοιβή. Edited Απρίλιος 19 , 2012 by Ιάμβλιχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Το ίδιο πιστεύω κι εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 (edited) Τι λίστα να στείλει το ΤΣΜΕΔΕ; Το ΤΕΕ έστελνε κατάσταση που έλεγε τι αμοιβές είχαμε εισπράξει και τι εισφορές είχαμε πληρώσει στο ΤΕΕ. Και το έκανε για δύο λόγους. 1. Για να ελέγξει η εφορία αν αυτό που λέει το ΤΕΕ είναι ίδιο με αυτό που λέμε εμείς 2. Γιατί δεν υπήρχε παραστατικό για την κράτηση υπέρ ΤΕΕ. Edited Απρίλιος 20 , 2012 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Δεν στελνει τιποτα.. Τα εξοδα τα περνας το μηνα που εκανες την καταθεση, ως αποδεικτικο εχεις το αποκομμα της ΕΤΕ που ειναι και στο ονομα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Το ΤΕΕ μου έστειλε μια συγκεντρωτική λίστα με το σύνολο των καταθέσεων, που έγιναν στο λογαριασμό μου το 2011 και το ποσό που παρακράτησε το ΤΕΕ. 1. Αυτό το ποσό του ΤΕΕ το περνάτε στην φορολογική σας δήλωση? 2. Και αν ναι με ποιον τρόπο - σε ποιον κωδικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panmyr Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Συναδελφε να σε ρωτήσω, με ποιον τρόπο σου έστειλε την συγκεντρωτική λίστα, έκανες κάποια αίτηση;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα